7 beneficii uimitoare ale parfumurilor

Ai o sensibilitate pentru mirosul pe care il emana corpul? Îți place să porți parfumul preferat pentru acea intalnire importanta? Ei bine, dacă vreuna din situațiile de mai sus iti suna cunoscuta, inseamna ca parfumul este important in viata ta.

Parfumurile și deodoranții fac parte din viata noastra de zi cu zi deoarece ne ajuta sa prevenim mirosuri neplacute si sa capatam un miros atractiv, stimulandu-ne moralul.

Stiai că un parfum are și alte avantaje? Te poate ajuta să combați stresul și să te vindeci de insomnia! Doresti sa afli mai multe? Citeste mai departe pentru a găsi cele mai bune zece beneficii ale parfumurilor.

1. Mirosul placut

Ei bine, acesta este destul de evident. Principala utilitate a parfumului este de a da un miros placut persoanei care il poarta.

2. Îmbunătățește dispoziția

Unul dintre principalele avantaje ale parfumurilor este imbunatatirea stării de spirit. Parfumul te poate ajuta sa te binedispui. De asemenea, pentru proiectarea mai in detaliu a imgainii tale, poti alege un parfum care reflectă starea ta de spirit sau personalitatea. Indiferent că te simți jucăuș, obraznic, timid sau chiar rezervat, vei gasi multe sortimente de parfumuri pentru diferite dispoziții.

3. Sporeste siguranta de sine

Asemenea unei rochii frumoase, un parfum de calitate iti da mai multa incredere in tine datorita mirosului placut pe care il vei avea pe parcursul zilei. Doua “fss-uri” pot face minuni in ceea ce priveste parerea ta despre tine.

4. Sporeste atractivitatea

Simtul olfactiv este printre cele mai importante dintre cele cinci pe care le poseda omul. Uneori, ti se poate pune pata pe cineva doar din cauza mirosului. Un miros placut iti va spori succesul cu sexul opus. Unele parfumuri poseda feromoni, iar acestia au un puternic efect la nivel subliminal.

5. Promoveaza sanatatea psihica

Desi nu este vreun studiu facut care sa releve eficacitatea parfumurilor de a avea efecte benefice asupra sanatatii, efectele anti-stres si anti-anxietate sunt o consecinta a bunei dispozitii pe care o incurajeaza mirosul unui parfum de calitate.

6. Declanseaza memorii

Parfumurile pot declansa memorii placute daca acestea sunt asociate cu intamplari placute. Multe femei se bucura de parfumurile mamelor pentru a aduce la suprafata memoriile blande de familie. Ai fi surprins cat de bine reuseste un parfum sa capteze toate emotiile si amintirle unui anumit moment.

Incearca sa cumperi un parfum cand calatoresti intr-un anumit loc, sa il folosesti doar acolo si sa il folosesti la ceva timp dupa ce te-ai intors din calatorie. Vei fi surprins cate memorii clare iti va trezo acel parfum.

7. Trateaza insomnia

Un alt efect terapeutic al parfumurilor este imbunatatirea calitatii somnului. Uleiurile esentiale te relaxeaza si te ajuta sa ai un somn profund si linistitor.

Desigur, toate beneficiile de mai sus se aplica in cazul parfumurilor de calitate. Iti poti lua usor teapa daca nu esti atent, motiv pentru care achizitionarea de la un distribuitor de incredere este alegerea ideala.

Intrigue Boutique este un astfel de distribuitor.

Localizat in Campina si activ in toata tara, Intrigue este un magazin online ce dispune de o varietate de parfumuri fabricate in Orientul Mijlociu, locul unde parfumurile reprezinta o parte esentiala a specificului cultural.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte articole de Florentina Popa:

Dacă trăiești cu impresia că tot ce ieftin e de proastă calitate sau nu e bun, ar trebui să îți schimbi puțin concepția.
Hornul semineului poate gazdui substante si obiecte ce reprezinta un pericol de incendiu, lucru care trebuie avut in vedere odata la un timp.
Alinierea la GDPR - ce trebuie sa faca institutia primariei pentru a fi in conformitate cu noile reglementari prvind datele personale.
Lumea SEO poate fi plina de suisuri si coborasuri, insa impactul sau asupra afacerii tale este cu siguranta de neignorat!
Oamenii cu o varsta inaintata au, de multe ori, mobilitatea limitata. Iata 5 sfaturi adresate celor varstnici pentru a le face viata mai usoara si activa.