7 tipuri de costume de baie de purtat vara asta

tipuri de costume de baie

Desi costumele de baie reprezinta elemente textile simple, realizate dintr-o cantitate aproape neglijabila de material, acestea pot fi foarte complexe si interesante si pot defini stilul unei femei. Alegerea costumului de baie trebuie sa se faca in functie de tipul corpului, de greutate, de inaltime, de tendinte si evident, de preferinte personale. Cate tipuri de costume de baie exista pe piata, insa?

Cei de la https://plaja.biz/ au disecat putin cele doua mari categorii de costume de baie si au descoperit urmatoarele tipuri.

Costume de baie din doua piese

Orice femeie isi doreste sa poata purta un costum de baie din doua piese, fara niciun fel de retinere.

Totusi, de multe ori cele cateva kg in plus le trimit pe doamne sau domnisoare catre raionul cu rochite de plaje sau catre costume intregi. Din fericire, exista variante de costume care sa contureze sex apeal indiferent de greutate. Cele mai populare costume de baie din doua piese sunt urmatoarele:

  • Cele clasice. Au o croiala clasica, cu un sutien simplu, ce poate sa fie folosit alaturi de orice tip de slip. Exista in majoritatea dulapurilor de femeie.
  • Cele de tip bardot. Au o croiala speciala pentru cupele sutienului, punand in valoare decolteul. Evident, sunt destinate femeilor care au ce arata in aceasta zona. Aceste costume de baie au marele avantaj de a avea bretele detasabile, asadar, pot asigura un bronz perfect.
  • Cele triunghiulare. Tot cupele sutienului sunt cele care diferentiaza aceste costume. Acestea au o forma triunghiulara. In ceea ce priveste slipul, acesta se leaga in laterale.
  • Tankini. Sunt costume extrem de atractive, care seamana, intr-un fel sau altul, cu cele intregi, dar vin la pachet cu o forma mult mai sexy. Sunt solutiile ideale pentru femeile care au mici imperfectiuni, dar isi doresc totusi sa se bronzeze fara niciun fel de problema.
  • Microkini. Toti barbatii intorc capul dupa aceste costume (sau mai bine zis dupa femeile care le poarta). E usor de intuit faptul ca este vorba despre costumele de baie minuscule, care acopera doar partile private.

Costume de baie intregi

O buna parte dintre femei prefera costumele de baie intregi, sacrificand bronzul uniform. Acestea ascund micile imperfectiuni, ceea ce le face sa fie mereu in tendinte. Putina lume stie, insa costumele de baie intregi se poarta de peste 200 de ani de catre femei. Diferenta este ca, daca in urma cu 200 de ani cele care purtau aceste costume erau chiar acele femei extrem de indraznete, astazi, persoanele mai timide le aleg. Exista doua tipuri de costume intregi:

  • Varianta clasica. Este un costum cu cupe intarite si cu bretele aranjate dupa gat.
  • Varianta Monokini. Este un costum de baie foarte sexy, care desi este intreg are decupaje cat se poate de seducatoare. Adolescentele si doamnele care isi doresc sa aiba eleganta peste tot, inclusiv la plaja, prefera aceasta varianta a costumelor.

Alegerea costumului perfect poate sa insemna o doza foarte mare de relaxare la plaja, bronz uniform si incredere in propria persoana, asadar, o analiza a fiecarui model este mai mult decat necesara pentru obtinerea unor rezultate ideale.

Alte Articole de 1 :

Makita HR2470 si Bosch GBH 2-26 DFR (1) (1)

Makita HR2470 sau Bosch GBH 2-26 DFR?

Un ciocan rotopercutor se situeaza undeva la mijloc intre o bormasina cu percutie si un demolator. Asa cum probabil stii deja rotopercutoarele pot avea sisteme de prindere diferite si se...

sfaturi-redactare-cv

5 sfaturi de redactare a CV-ului

In aceasta era digitala, regulile pentru redactarea CV-ului s-au schimbat. Desi multe despre CV pot parea la fel, exista lucruri pe care tu, in cautarea unui loc de munca, trebuie...