A avut loc un deces in familie, ce trebuie sa fac?

In aceste momente, poate ca acea persoana va fi mai bine, insa noi, cei ramasi in urma, purtam o suferinta apasatoare in suflet.

Se spune ca timpul le rezolva pe toate, insa clipele imediat dupa decesul persoanei iubite sunt critice, mai ales pentru cei responsabili de organizarea inmormantarii. Toate drumurile si demersurile pentru organizarea unei inmormantari onorabile nu sunt ceea ce ii trebuie unei persoane indurerate, de aceea trebuie sa apelezi la profesionisti in decesul la domiciliu.

Ce trebuie sa faci cand trece in nefiinta o persoana apropiata tie?

In primul si primul rand conteaza locul in care s-a constatat decesul. Daca din nefericire ati gasit persoana respectiva fara suflare in locuinta trebuie sa anuntati de urgenta politia si ambulanta. Medicul legsit va realiza tehnici de resuscitare daca este cazul, daca nu, va constata decesul si cauza acestuia in prezenta politiei.

Pentru ca este ilegala pastrarea trupului neinsufletit in locuinta mai mult de 3 ore de la constatarea decesului este nevoie sa contactati o echipa ce presteaza servicii de pompe funebre astfel incat sa transporte trupul la capela sau la sediul acestora, daca este dotat cu utilitatile necesare.

Funerare Bucuresti detine o camera frigorifica dotata cu toate aparaturile pentru pastrarea trupului si pentru pregatirea acestuia pentru ceremonia de inmormantare. Nu trebuie sa va faceti griji in privinta organizarii acesteia deoarece echipa angajata de dumneavoastra va face toate treburile dificile si va va indruma astfel incat sa luati cele mai bune decizii.

Totodata, echipa de profesionisti va va oferi consiliere gratuita si va va prezenta toate pachetele funerare astfel incat sa il alegeti pe cel mai potrivit. Sunt disponibile pachete la preturi foarte mici, unele gratuite pentru persoanele decedate ce erau iesite la pensie. Nu trebuie sa va faceti griji deoarece, chiar daca preturile sunt scazute, calitatea este crescuta.

Stiai ca poti obtine loc de veci gratuit?

Statul ofera loc de veci gratuit pentru persoanele ce nu isi permit. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa discutati cu echipa de servicii funerare pe care ati angajat-o despre documentele ce va sunt necesare pentru obtinerea acestuia.  Lasati grijile deoparte si pregatiti-va linistit pentru a va lua un “ adio “ cum se cuvine de la persoana pe care poate ati iubit-o din toata inima in timp ce profesionistii vor realiza cele mai dificile demersuri.

In perioada prin care treceti va fi dificil sa luati deciziile corecte si, de asemenea, sa desfasurati toate activitatile necesare pentru organizarea inmormantarii, de la eliberarea certificatului de deces, pana la inhumare. Cu toate ca toate demersurile par dificile, echipa angajata va va usura perioada trista prin care treceti si va vas ta alaturi, oferindu-va sfaturi si indrumari.

Va recomand sa nu luati toate grijile si responsabilitatile asupra dumneavoastra si sa contactati o companie ce presteaza servicii funerare pentru a va ajuta sa duceti la bun sfarsit toate activitatile si sa ii puteti oferi celui drag trecut in lumea celor drepti o inmormantare onorabila, asa cum merita.

Luati-va un “ ramas bun “ cum se cuvine si incercati sa va linistiti, lasand toate trebuie dificile asupra echipei de profesionisti cu care colaborati. Ascultati sfaturile acestora si indrumarile deoarece sunt alaturi de dumneavoastra si va vor ajuta sa sa depasiti mai usor momentele dificile carora sunteti supus.

Nu uitati, in cazul in care decesul s-a produs in locuinta, primele lucruri pe care trebuie sa le faceti este sunarea ambulantei, a politiei si a unei companii serioase de servicii funerare din Bucuresti.

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie: servicii funerare bucuresti

Alte Articole de 571 :