Afla care e diferenta dintre banda adeziva si adezivul sensibil la presiune

Ce caracteristici fac banda adeziva sa fie mai apreciata?

Pe langa faptul ca banda adeziva este foarte utila si la indemana oricui, aceasta este realizata prin aplicarea acestui ASP util pe unele obiecte asemanatoare cu foi, inclusiv film, hartie, panza si folie de aluminiu. Multe persoane au folosit-o probabil inainte.
De-a lungul istoriei, banda adeziva si-a imbunatatit proprietatile de aderare si inlaturare. Drept urmare, aceasta are capacitatea de a raspunde la o mare varietate de nevoi ale clientilor in viata de zi cu zi, cum ar fi conectarea, pachetul, ambalarea, protejarea si conducerea.

Ce proprietati are in plus adezivul?

Stiti multe despre banda adeziva? Dar despre adeziv?
Este adesea vandut intr-un tub si folosit pentru a lega ceva cu un alt articol. Adeziv cu uscare rapida, lipici stationar … exista atat de multe tipuri de adeziv si, probabil, toata lumea l-a folosit o singura data in viata. Caracteristica adezivului este ca imediat dupa ce ati legat ceva impreuna, adezivul este inca moale ca lichidul si usor de demachiat, dar dupa un timp, adezivul se intareste si devine solid. Acesta este motivul pentru care adezivul poate fi folosit pentru a lega lucrurile impreuna. (Pe de alta parte, nu va fi usor daca doriti sa separati articolele odata ce acestea sunt lipite impreuna. De asemenea, daca ezitati si luati prea mult timp in timpul procesului de lipire, adezivul se va intari si nu va putea lucra in mod corespunzator.)

Proprietatile aderente raman pentru un timp indelungat

Cu toate acestea, exista un tip de adeziv care nu isi va pierde proprietatile aderente chiar si dupa mult timp, si poate lega lucrurile impreuna imediat dupa ce il aplicati. Cu acest tip de adeziv, puteti chiar separa articolele dupa ce au fost lipite, cu exceptia cazului in care suprafetele sunt foarte slabe, cum ar fi hartia. Stiti de ce este acest adeziv util? Se numeste „adeziv sensibil la presiune” (ASP). ASP are atat proprietatea aderenta (proprietatea de a lega), cat si o proprietate spongioasa asemanatoare cauciucului (o proprietate pentru pastrarea elementelor lipite). Si aceste doua proprietati nu se schimba indiferent de timp. Proprietatea aderenta functioneaza atunci cand o aplicati pentru a lega ceva impreuna, iar proprietatea spongioasa asemanatoare cauciucului functioneaza dupa aceea, pentru a evita separarea elementelor una de cealalta. Aceste proprietati nemodificate fac ca ASP sa difere de banda adeziva. Va puteti aminti doar ca ASP are o proprietate aderenta de lunga durata.

DATE DE CONTACT

Nume: DPAP
Functie: Manager
Email: contact@dpap.ro
Telefon: 0217771122
Website: https://www.dpap.ro/
Cuvinte cheie: banda adeziva

Alte Articole de 810 :