Afla cu ce sa ocupa specializarea numita endocrinologie de la Romgermed!

Consultatia de endocrinologie este un lucru foarte important pentru sanatatea fiecarei femei in parte. Endocrinologia este specialitatea medicala care studiaza glandele endocrine si hormonii produsi de acestea. Glandele endocrine controleaza si coordoneaza activitatea a mai multor organe, procese si sisteme din corp.

Sistemul endocrin este resposabil de urmatoarele procese: cresterea si dezvoltarea organismului, mentinerea homeostaziei, reglarea metabolismului si a aportului nutritiv, diferentierea sexuala si reproducerea. Din pacate, frecventa bolilor endocrine este extrem de ridicata. Unul din cinci oameni de pe planeta sufera de o disfunctie endocrina. Pentru a diagnostica si trata la timp o posibila afectiune, este indicat sa va programati periodic la o consultatie de endocrinologie la clinica medicala Romgermed din Bucuresti unde beneficiati de serviciul unor medici cu peste 20 de ani de experienta. Dereglarile hormonale pot afecta urmatoarele organe: inima si vasele de sange, rinichii, gonadele, ochii, pielea, oasele etc. De cele mai multe ori, acesta afectiuni endocrinologice sunt diagnosticate tarziu, dar daca pacientul se prezinta din timp la o consultatie de endocrinologie, aceste afectiuni pot fi depistate mai devreme si tratate corect, pot schimba viata pacientului si pot sa-i readuca acestuia starea de sanatate corecta.

Daca sunteti la menopauza, este foarte important sa va testati la o consultatie de endocrinologie regulata functia tiroidiana si sa faceti un test pentru osteoporoza.
Glanda tiroida secreta anumiti hormoni foarte importanti pentru cresterea si dezvoltarea corecta a organismului. Tiroida afecteaza pulsul si tensiunea arteriala, influenteaza nivelul colesterolului, nivelul energetic si multe altele.

Cand este recomandat sa mergi la o clinica de endocrinologie din Bucuresti pentru un consult?

Exista o serie de simptome care iti indica faptul ca ar trebui sa iti faci o programare la o clinica de endocrinologie din Bucuresti:

  • anormalitati ale ciclului menstrual care nu au o cauza organica ginecologica;
  • insomnie si palpitatii;
  • in cazul tinerilor – hipertensiune arteriala;
  • constipatie, somnolenta diurna, raguseala, oboseala, intoleranta la rece;
    crestere subita in greutate;
  • dureri la nivelul sanilor;
  • tumefierea regiunii cervicale anterioare.

Puteti sa veniti la o consultatie la clinica medicala Romgermed din Bucuresti

Clinica medicala Romgermed va pune la dispozitie o multime de servicii de santate. Aici lucreaza numai medici profesionisti cu o experienta de peste 20 de ani si au cunostintele necesare pentru a pune si trata un diagnostic asa cum trebuie. Daca vreti sa te programati la o consultatie de endocrinologie sau vreti sa aflati mai multe detalii, poti intra pe site-ul www.clinicaromgermed.ro sau poti suna la numarelede telefon 021.311.00.75 sau 021.311.00.72. Clinica Romgermed are sediul pe Calea Plevnei nr. 137C, in Bucuresti.

DATE DE CONTACT

Nume: RomGerMed
Functie: RomGerMed
Email: office@clinicaromgermed.ro
Telefon: 0213110072
Website: https://clinicaromgermed.ro/
Cuvinte cheie: endocrinologie

Alte Articole de 810 :