Afla tot ce trebuie sa stii despre un distrugator documente

In cazul in care esti preocupat de intimitatea si securitatea personala, o masura foarte buna de precautie o reprezinta achizitonarea unui distrugator documente. Acesta este ideal pentru a scapa de documentele care contin informatii sensibile, iar acesta mai este cunoscut sub numele de shredder.

Cu toate ca tehnologia avanseaza tot mai mult si din ce in ce mai repede, exista o mare parte de industrii, in special firmele sau administratia locala care lucreaza cu documente care contin date personale sau informatii confidentiale care pot ajunge pe mana unei persoane cu intentii rele.

Intrebuintarile sunt urmatoarele:

Nu trebuie sa lucrezi intr-un domeniu sofisticat sau intr-o agentie guvernamentala pentru a avea nevoie de un distrugator documente. Accesul la informatii este tot mai liber si la indemana oricui, astfel ca este important sa distrugem documentele care contin date confidentiale, in asa fel incat acestea sa fie imposibil de recuperat.

Acesta se poate adresa fie plicurilor de hartie pe care sunt scrise adrese de corespondenta, numere de telefon, facturi care contin date personale si astfel te pot identifica, contracte, documente bancare sau hartii confidentiale, un distrugator documente reprezinta cea mai buna modalitate de a te asigura ca informatiile nu pot fi recuperate.

Pe langa documentele tiparite pe coli de hartie sau scrise de mana, majoritatea acestor produse au capacitatea de a rupe in bucati plicuri groase, CD-uri, DVD-uri care contin date valoroase, carduri bancare, obiecte de papetarie precum agrafe sau chiar capse metalice, astfel nu va trebui sa le inlaturi manual.

Alege varianta unui distrugator documente compact (portabil)

Cu toate ca este o categorie aparte, un distrugator hartie compact are o dimensiune redusa, poate fi montat pe un cos de gunoi obisnuit sau i se poate atasa un sac de plastic pentru depozitare hartiilor taiate.

Ai nevoie de un distrugator documente? La DPAP gasesti cea mai variata gama!

Un distrugator documente este o investitie pe termen lung foarte utila, fie ca suntem preocupati de securitatea documentelor cu care lucram, fie ca ne deranjeaza volumul deseurilor de hartie. Distrugerea documentelor nu numai ca protejeaza informatiile confidentiale ale companiei, dar poate preveni si furtul de identitate.

Alege acum din oferta noastra un tocator hartie care sa iti usureze munca cu deseurile de hartie, atat la birou cat si acasa si care sa te ajute in respectarea normelor de securitate a datelor GDPR.
Ai garantat, cel mai bun pret, cu livrare gratis, a doua zi, si posibilitate de retur in 30 de zile.

DATE DE CONTACT

Nume: DPAP
Functie: Manager
Email: contact@dpap.ro
Telefon: 0217771122
Website: https://www.dpap.ro/
Cuvinte cheie: distrugator documente

Alte Articole de 810 :