Ai grijă de dinții tăi, ai grijă de tine!

ingrijire-dentara

În ultimii ani, se cunoaște o ascensiune a optării pentru serviciul de implant dentar, ca rezolvare a problemelor dentare precum lipsa unui dinte sau a mai multora. Mai mult decât atât, în ultima perioadă au crescut cererile pentru implant la orice cabinet stomatologic dupa cum ne arata cautarile in moatarele de cautare dupa sintagme ca ’implant dentar în Militari’ sau ’implant dentar în București sector 6’.

De ce această ascensiune?

Chiar dacă pare extrem de ușor să avem grijă de dinții noștri, uneori, partea de igienă orală, nu este tocmai atât de ușor de realizat într-un mod cât mai corect și corespunzător, mai ales dacă se aduce în discuție și timpul.

De multe ori, considerăm că nu avem timp pentru a ne spăla de mai mult de două ori pe zi, uneori suntem prea obosiți pentru a peria dinții după fiecare masă sau, pur și simplu, avem alte lucruri de făcut care nu pot necesita așteptare.

Este corect să procedăm așa?

S-ar putea ca din punctul nostru de vedere, acest aspect să nu fie privit la adevărata lui gravitate. Dacă, însă, aducem în discuție părerea medicilor stomatologi, a medicilor specialiști în implant dentar, aceștia vor fi de altă părere. De ce? Pentru că numărul cererilor crește chiar si pentru implant dentar in Militari. Numărul pacienților care optează pentru acest tratament stomatologic crește, tocmai pentru că la un moment dat, pe o perioadă nedeterminată de timp, igiena orală a avut diferite scăpări.

Chiar dacă efectele neglijării unei igiene orale corespunzătoare și corecte nu sunt resimțite imediat, în timp, cu siguranță vor fi observate deteriorări ale dinților, sensibilitate dentară, respectiv carii, care, încet, conduc spre pierderea dinților.

Problemele dentare nu depind doar de igiena orală

Să fie adevărat? Să nu depindă problemele dentare, în totalitate, de igiena orală? Nu știu câți dintre voi sunteți la curent cu aceste informații, însă este de reținut faptul că da, problemele dentare nu sunt neapărat legate de igiena orală. Majoritatea problemele succed de aici, însă nu toate.

Ce înseamnă asta mai exact? Dincolo de toate aceste aspecte menționate anterior despre cât de bine este să avem o igienă orală corectă, mai apare un aspect care influențează în mod direct calitatea smalțului dinților și sănătatea dinților în general.

Deși nu este greu de crezut și poate mulți dintre voi deja știți această informație, încă de mici suntem influențați în mod de direct de alimentația pe care mama a avut-o, respectiv de alimentația pe care am avut-o noi până la o anumită vârstă. Aici, așadar, se aduce în discuție procesul de alăptare la sân a copilului. În mod direct, calitatea dinților, calciul și celelalte minerale esențiale dezvoltării corespunzătoare sunt influențate de laptele mamei. Dentiția în sine este legată de acest aspect. Sau, mai mult decât atât, toată cavitatea bucală, respectiv sănătatea orală până la un moment dat este influențată de acest aspect.

Astfel, cauzele problemelor dentare diferă și pot varia, în considerare putând fi luate atât igiena orală, cât și influențele stilului de viață.

Implantul dentar poate fi o soluție

Vorbim despre implantul dentar ca fiind o soluție a problemelor grave ale dinților. Vorbim despre implant dentar atunci când mare parte din dinți lipsesc sau sunt deteriorați. Altfel spus, implantul dentar este o soluție alternativă a unor proteze pe care nu orice pacient le suportă. O soluție pentru pacienții care îți doresc, din nou, un zâmbet perfect fără a apela la diferite proteze dentare inconfortabile și inestetice. Desigur, acestea pot fi o variantă, însă naturalețea zâmbetului și strălucirea pot fi redate din nou prin intermediul operatiei dentare.

Ai și tu probleme cu dinții, probleme care, din diferite motive, s-au agravat și, ca urmare, ți-ai pierdut un dinte sau mai mulți? Ai avut un incident neplăcut care s-a soldat cu ruperea dintelui sau pierderea acestuia?

Nu este o rușine să apelezi la serviciul unei clinici stomatologice, cu atât mai mult cu cât ceea ce îți dorești tu, de fapt, este să poți zâmbi din nou fără a-ți face probleme că cineva se uită într-un anume fel la tine. Din aceste motive, prea bine cunoscute și din dorința de a nu fi într-o lumină proastă, medicii specialiști în domeniu au descoperit și varianta de implant dentar. Toate acestea, din dorința de a vedea cât mai mulți pacienți cu zâmbetul pe buze.

Recapătă-ți încrederea în tine cu ajutorul implantului dentar

Prin intermediul opțiunii de implant dentar ai posibilitatea de a-ți recăpăta încrederea în tine și în zâmbetul tău. Cu toții știm cât de important este să avem încredere în noi, pentru a o putea transmite mai departe. Astfel, dacă vreodată ți-ai făcut griji că zâmbetul tău nu mai arată ca înainte, deoarece ai suferit un accident sau pur și simplu problemele dentare și-au spus cuvântul, nu uita că acum a venit momentul să îți iei o grijă de pe cap. Dinții tăi nu vor arăta niciodată mai bine! Îți vei recăpăta încrederea în tine, iar zâmbetul tău va întoarce multe priviri!

Nu există probleme care nu pot fi rezolvate, nu uita! Există doar soluții pentru care poți opta, soluții precum implant dentar care pot fi accesate inclusiv la o clinica stomatologica în Militari sau alte zone ale sectorului 6 si nu numai. Ca urmare a acestui fapt, vei observa o schimbare în viața ta, la fel cum și oamenii din jurul tău sau colegii o vor face. Nu te ascunde pentru că zâmbetul tău nu este perfect, acum există soluții și opțiuni, care, cu ajutorul unor medici specialiști, a materialelor de ultima ora si a tehnologiei CT, pot fi puse în practică!

Dacă vreodată ai admirat pe alții pentru zâmbetul perfect pe care l-au afișat, acum a venit momentul ca și alții, la rândul lor, să invidieze zâmbetul tău perfect! Nu lăsa un dinte lipsă să te afecteze! Acționează din timp asupra problemei, găsește-i o rezolvare și nu uita, înainte de toate, să pui igiena orală pe primul loc, pentru a nu avea de suferit în timp.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte articole de eCom:

Formarea la distanță reprezintă astăzi una dintre cele mai frecvente modalități de învățare, mai ales în contextul actual al pandemiei, când este recomandată distanțarea socială. Avantajele acestei modalități de formare...
Implantul dentar este cea mai simplă soluţie de înlocuire a dinţilor pierduţi sau a celor ce nu mai pot fi recuperaţi. Acesta este durabil, eficient preluând funcțiile dintelui normal şi,...
Există multe reguli nescrise pe care părinții ar trebui să le urmeze în creșterea și educarea unui copil. Desigur, aceste reguli sunt strict individuale, în funcție de temperamentul, dezvoltarea și...
Dacă folosiți în mod curent oja permanentă și dacă întâmplător doriți să o înlăturați, nu este nevoie întotdeauna să faceți o programare la un cabinet de manichiură și pedichiură. Cu...
Toamna este sezonul pregătirii murăturilor şi a curățeniei. Multe gospodine pun pe primul plan pregătirea cămării cu preparate pentru iarnă. Înainte de a începe organizarea acesteia se impune eliberarea spațiului...