Ai nevoie de servicii de curatare de teren in Bucuresti si Ilfov?

Spectrum Eco Construct este o societate care are ca principal domeniu de activitate prestarea de servicii profesionale pentru defrisarea si curatarea terenurilor de vegetatie spontana (arbusti, vegetatie, ambrozie buruieni), in orice situatie, fie ca vorbim despre gradina din jurul casei sau pregatirea unui teren pentru o constructie viitoare.

In functie de nivelul de vegetatie crescut pe teren, societatea noastra poate efectua lucrari de curatare terenuri mecanizat dar si manual cu motocositoare si drujbe profesionale, mai ales daca terenul este denivelat si prezinta obstacole care pot avaria utilajul mecanizat.

Pentru ca ne place sa oferim servicii complete de curatare teren, avem pentru dvs un serviciu complementar de transport deseruri vegetale in urma curatarii efectuate cu platforma de incarcare astfel incat la sfarsit terenul dvs sa fie curat si pregatit pentru constructie sau gradina sa fie pregatita pentru a se planta gazon, copaci sau alte plante decorative.

Indiferent ca vorbim despre un teren pentru constructie, despre o pasune sau o simpla gradina, specialistii Spectrum Eco Construct sunt mereu gata sa intervina cu cele mai eficiente solutii in privinta curatarii profesionale a terenului de vegetatie, arbusti, buruieni etc.(mecanizat cu BobCat mulcer forestier sau manual cu motocositoare si drujbe), astfel incat satisfactia clientului sa fie maxima.

Totodata, este bine sa stiti ca exista o lege speciala in privinta neingrijirii terenurilor aflate in proprietate, legea cu nr 121/2010 privind masurile de asigurare a ingradirii, salubrizarii si igienizarii terenurilor virane, care ofera posibilitatea institutiilor abilitate sa sanctioneze cu amenzi proprietarii terenurilor neingrijite.

Totodata, daca pe terenul dvs creste si se dezvolta ambrozia, o planta foarte periculoasa pentru sanatatea umana, atunci trebuie sa aveti in vedere ca sunteti obligati conform Legii 62/2018 sa desfasurati lucrari de prevenire, combate si distrugere a ambroziei iar nerespectarea acestei legi conduce automat la amenda contraventionala.

Ambrozia reprezinta una dintre cele mai periculoasa plante pentru sanatatea umana, care provoaca alergii atat in randul copiilor cat si a adultilor si trebuie de urgenta eradicata,  mai ales daca se afla in apropierea proprietatilor. Aceasta eradicare presupune cosirea mecanica repetata ori de cate ori este nevoie astfel incat sa se impiedice dezvoltarea plantei, mai ales ca are un ritm dezvoltat si accelerat de inmultire.

Spectrum Eco Construct reprezinta o societate cu un istoric de peste 20 de ani de experienta in servicii precum toaletari arbori cu alpinisti utilitari, defrisari arbori, defrisare vegetatie spontana si ambrozie, frezare radacini arbori, curatare teren, plantare arbori si arbusti, tocare crengi, intretinere spatii verzi.

In situatii de urgenta precum caderi de arbori putreziti sau taieri de arbori/copaci periculosi nu ezitati sa ne contactati! Ne deplasam in regim de urgenta pentru a indeparta orice pericol cu o echipa specializata!

DATE DE CONTACT

Nume: Spectrum Eco Construct
Functie: Administrator
Telefon: 0722 60 48 93
Cuvinte cheie: curatare teren bucuresti, ilfov, defrisare teren vegetatie

Alte Articole de 1269 :