Ai nevoie de servicii grafica? Hai sa vorbim!

Ai nevoie de servicii grafica Hai sa vorbim!

Designul grafic sau servicii grafica reprezinta un proces de creatie care trebuie sa transmita un mesaj convingator si bine orientat spre publicul tinta. Contactul intre un furnizor de servicii sau produse si potentialul client se construieste prin intermediul graficii, iar calea de actiune este sa soliciti servicii de grafica oferite de un profesionist.

O grafica reusita are drept finalitate castigarea unui client fidel. Serviciile noastre de grafica propun concepte grafice personalizate care scot in evidenta elementele de valoare ale proiectului abordat. Aceste concepte sunt gandite sa inspire si sa atraga, sa transmita mesajul potrivit, inclusiv la nivel vizual, si prin aceasta sa atraga clienti sau consumatori. S-a estimat ca serviciile de grafica contribuie in proportie de 75 de procente la promovarea eficienta a unui business.

Practic, produsele serviciilor de grafica ne inconjoara in orice moment al zilei – ambalaje, afise, panouri publicitare, orice este tiparit pe suport de hartie, dar si logo-uri sau site-uri web, toate acestea sunt rezultatul unei creatii din domeniul serviciilor de grafica. Finalitatea serviciilor de grafica trebuie sa se materializeze prin scoaterea in evidenta a brandului sau a produsului.

Asadar, serviciile de grafica sunt legate nemijlocit de activitatea de publicitate si prin aceasta contribuie la bunul mers al unei afaceri, prin captarea atentiei consumatorului si cresterea cifrei de afaceri. Serviciile de grafica se bazeaza pe creativitate si pe curajul de a alege si de a imbina in mod original acele fonturi, forme, culori, imagini, in general orice element grafic care poate potenta mesajul inclus in materialul promotional. Aceleasi principii se aplica si in cazul producerii de concepte grafice pentru site-urile web. In oricare varianta, serviciile de grafica sunt gandite pentru a se obtine un produs original care sa inspire echilibru, forta si personalitate si sa aiba un impact vizual pozitiv asupra privitorului.

Serviciile de grafica pe care le oferim au o arie larga de cuprindere care include de la crearea unui design de identitate al companiei (logo-uri, constructie de site-uri web), design de identitate vizuala de produs, design de re-branding, pentru improspatarea vechii identitati vizuale a brandului/firmei, pana la design pentru materiale de promovare si design pentru personalizarea consumabilelor de birou. Servicii grafica pentru materiale de promovare includ crearea de machete pentru carti de vizita, flyere, brosuri, bannere, afise, postere etc.

Portofoliul nostru include si serviciile de grafica pentru prelucrare vectoriala. Acest procedeu permite construirea unor imagini cu ajutorul descrierilor matematice, respectiv pozitia, lungimea si directia liniilor folosite in desen. Astfel, se pot obtine imagini de orice marime si cu un nivel de detaliu ridicat care apoi pot fi imprimate pe orice tip de material, cu rezultate deosebit de clare. Prin prelucrarea vectoriala se pot crea si diferite tipuri de matrite.

In afara de serviciile de grafica specificate mai sus trebuie sa mentionam si cele de tip UI/UX/Design. UI (User Interface) si UX (User Experience) reprezinta conceptele moderne in domeniul vizual care transforma informatiile privind obiceiurile de consum in noi produse, dupa principiul ca design-ul nu inseamna numai crearea frumosului, ci are legatura cu a transforma un produs in ceva mai usor de utilizat si care raspunde mai bine nevoilor utilizatorului.
Top of Form

Nu ezitati sa ne contactati sau telefonic 0736.239.206, pe email: contact@coonstantin.ro sau completand formularul interactiv de pe www.coonstantin.ro

Bottom of Form

Alte Articole de 1 :

Ai nevoie de servicii grafica Hai sa vorbim!

Ai nevoie de servicii grafica? Hai sa vorbim!

Designul grafic sau servicii grafica reprezinta un proces de creatie care trebuie sa transmita un mesaj convingator si bine orientat spre publicul tinta. Contactul intre un furnizor de servicii sau...

ecomunicate

Unde poti paria pe Gala Premiilor Oscar 2021?

Ediția cu numărul 93 a Premiilor Oscar este programată pe 26 aprilie, atât în Dolby Theatre cât și în Union Station din Los Angeles. Acest eveniment este considerat unul dintre...