AIFEN, AMARIS și ALIZ – apartamente de vacanță foarte confortabile în Eforie Nord, aproape de plajă

apartamente foto 1

În contextul în care interesul pentru apartamente de vacanță închiriate în regim hotelier este în creștere evidentă pe litoralul românesc, oferte de cazare precum cele propuse de AIFEN, AMARIS și ALIZ în Eforie Nord atrag atenția a tot mai mulți turiști. Aceștia pot beneficia de mai mult confort în timpul concediului la mare, în una dintre cele mai dinamice și mai populare stațiuni românești de la Marea Neagră.

 

Toate apartamentele de vacanță din cadrul unităților tip aparthotel AIFEN, AMARIS și ALIZ sunt complet echipate, iar amenajările sunt noi, având la bază designul scandinav. Cele trei branduri propun turiștilor locații avantajoase în Eforie Nord, aproape de plajă cu nisip fin și intrare lină în apă. Au fost alese zone cheie din stațiune, oaspeții bucurându-se de liniștea dorită în timpul sejurului la mare, dar și de numeroase centre de interes în proximitate – restaurante, terase, magazine, diverse facilități de divertisment, inclusiv pe zona de spa & wellness.

Apartamente de vacanță cu standarde ridicate de calitate, la prețuri avantajoase

 

Fiecare dintre brandurile AIFEN, AMARIS și ALIZ validează standarde înalte de calitate, la prețuri competitive. Costurile unei astfel de vacanțe pot fi diferite în funcție de fiecare apartament, căci există opțiuni variate pentru orice preferințe – de la variante pentru buget mediu, la premium accesibil în cazul unor apartamente de vacanță cu vedere panoramică la mare și apartamente de tip penthouse.

 

Indiferent de alegere, oaspeții vor avea parte de curățenie deplină, echipare completă (inclusiv a unei zone dedicate de bucătărie) și spațiu mai mare decât cel oferit de obicei de camerele hotelurilor și pensiunilor convenționale. Astfel de apartamente de vacanță reprezintă alegerea ideală pentru familii cu copii, grupuri de prieteni sau pur și simplu cupluri care își doresc un plus de confort.

 

De altfel, viziunea celor care au creat conceptul nou de unități aparthotel mai sus menționate a fost aceea de a promova o altfel de normalitate în materie de vacanțe la mare: cu un cost decent, se poate obține un sejur pe litoral fără compromis, în condiții la standarde superioare față de camerele de obicei destul de mici și cu puține facilități propuse de cele mai multe unități de cazare standard. Raportul calitate / preț este gândit să fie foarte avantajos, iar satisfacția oaspeților să fie deplină. Se mizează pe spațiu generos, curățenie optimă și funcționalitate maximă.

apartamente foto 2

Cazare în Eforie Nord în condiții optime

 

Cei de la AIFEN, AMARIS și ALIZ au deja foarte mulți clienți care, descoperind aceste variante de cazare apartamente Eforie Nord, revin în fiecare vară să beneficieze de cele mai bune condiții pentru concediul la mare. Tocmai din acest motiv, rezervarea unor astfel de apartamente de vacanță în Eforie Nord este recomandat să se realizeze cu cât mai mult timp înainte, pentru a exista disponibilitate în perioada dorită.

 

Motto-ul „Acasă departe de casă” reflectă perfect conceptul apartamentelor complet echipate pentru vacanță, care asigură confort, relaxare și liniște pentru întreaga familie, având dotări moderne, noi, practice, în locații superioare, aproape de plajă.

 

Printre facilități, pe lângă bucătăriile complet echipate, menționăm locuri de parcare gratuite, internet de mare viteză și sistem self check-in. Așadar, costul este unic, fără extra opțiuni necesare plătite suplimentar, se economisește timp prin cazarea pe cont propriu la momentul dorit inclusiv grație accesului rapid în Eforie Nord. În plus, ofertele sunt potrivite inclusiv pentru cei care aleg să lucreze măcar parțial din vacanță (remote work), muncă „de acasă” pentru job sau compania proprie, cu ajutorul gadgeturilor conectate la rețeaua locală WiFi.

 

„Vacanța de vară trebuie să fie perioada din an în care să te distrezi, să te odihnești și să te relaxezi astfel încât să-ți încarci bateriile pentru tot anul. Fie că vii în vacanță împreună cu familia, în cuplu sau cu prietenii, aparthotelurile noastre din Eforie Nord, una din cele mai elegante stațiuni de pe litoralul Mării Negre din România, satisfac toate nevoile și dorințele pentru o vacanță epică”, spun reprezentanții celor trei unități aparthotel – AIFEN, AMARIS și ALIZ.

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte articole de eCom:

Fie că o alegi pentru living, dormitor sau dressing, canapeaua este un element esențial în procesul de amenajare. Contribuie, în primul rând, la crearea unei atmosfere confortabile, iar mai apoi...
În contextul în care interesul pentru apartamente de vacanță închiriate în regim hotelier este în creștere evidentă pe litoralul românesc, oferte de cazare precum cele propuse de AIFEN, AMARIS și...
În peisajul jocurilor video, există unele titluri care au rezistat testului timpului și au continuat să ofere distracție și provocare generațiilor de jucători. Printre acestea se numără Tetris, un joc...
Descriere: Încearcă să te uiți la 1WinWins: Descoperiți ghidul suprem pentru a face alegeri de pariuri informate în Moldova cu 1Win. De la înțelegerea importanței cotelor mari, acoperirea unei game...
Experții de la agregatorul de joburi Jooble ne-au ajutat să identificăm cele mai populare și mai bine plătite profesii din România anului 2024.   În contextul în care piața muncii...