Alege intotdeauna profesionistii in domeniul ISCIR

Fie ca vorbim despre cazanele de apa calda sau de alte instalatii de incalzire care functioneaza sub presiune, fie ca vorbim despre instalatii de ridicat sau instalatii de transport pe cablu precum telecabine sau ascensoare, toate acestea au nevoie de verificari periodice si de reparatii atunci cand este cazul pentru a se evita accidente grave.

Exista norme legislative care reglementeaza modul in care astfel de instalatii sunt verificate periodic, iar persoanele care efectueaza astfel de verificari trebuie sa fie autorizate de catre Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor,Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat (ISCIR).

O persoana care este autorizata pentru a efectua controale ISCIR se numeste operator responsabil cu supravegherea si verificarea tehnica a instalatiilor, pe scurt operator RSVTI.Exista un numar important de domenii de activitate care au nevoie de verificari ISCIR din partea unui operator RSVTI pentru diferite instalatii si echipamente.

In consecinta, serviciile oferite de operatori RSVTI sunt necesare pentru verificarea sau supravegherea tehnica a instalatiilor de ridicat, a instalatiilor de transport pe cablu, in cazul instalatiilor care functioneaza sub presiune, dar si pentru diverse instalatii de transport pe un plan inclinat.

In cazul instalatiilor de ridicat putem mentiona printre altele utilaje precum macarale, stivuitoare, nacele.Pentru instalatiile de transport pe cablu un operator RSVTI asigura functionarea optima pentru telecabine, telegondole sau teleferice, iar pentru instalatiile care functioneaza sub presiune operatorul RSVTI poate fi solicitat in cazul unor cazane de apa calda, cazane care functioneaza pe abur, conductele pentru fluide aflate sub presiune sau pentru alte recipiente care functioneaza sub presiune.

In cazul tuturor aceste domenii si instalatii este nevoie de operatorul RSVTI care este atestat si autorizat pentru verificarea tehnica ISCIR.Atunci cand apelezi la serviciile unui operator RSVTI ai certitudinea ca intreaga instalatie, indiferent de tipul acesteia, functioneaza conform standardelor tehnice ISCIR.

Tot in sarcina operatorilor RSVTI cade si verificarea modului in care instalatiile sunt montate si daca montajul respecta intocmai cerintele si conditiile ISCIR. Odata verificat modul in care instalatiile sunt montate, urmeaza verificarea existentei instructiunilor de folosire pentru respectivele instalatii, dar si modul in care se face exploatarea acestora.

Este foarte important ca orice instalatie sa fie exploatata in parametrii mentionati in cadrul instructiunilor pentru a se evita suprasolicitarea. Fara doar si poate orice instalatie mai poate avea nevoie de intretinere si de reparatii uneori.

Operatorii RSVTI au de asemenea atributii in a verifica modul in care fiecare instalatie este intretinuta si daca orice reparatie sau inlocuire a unei piese respecta normele tehnice ISCIR.Indiferent de domeniul de activitate si tipul instalatiei pentru care ai nevoie de un operator RSVTI, S.C. CALIFICARI DESERVENTI S.R.L. pune la dispozitia oricarui client operatori RSVTI atestati si autorizati in domeniul ISCIR.

Firma noastra activeaza pe piata de prestari servicii in domeniul ISCIR de mai bine de 15 ani, acumuland in acest timp experienta necesara pentru a gasi cea mai eficienta solutie pentru orice tip de instalatie.

Toate informatiile cu privire la serviciile oferite de S.C. CALIFICARI DESERVENTI S.R.L. pot fi gasite accesand site-ul firmei noastre www.stivuitorist-macaragiu.ro. La S.C. CALIFICARI DESERVENTI S.R.L. fiecare client beneficiaza de profesionalism si preturi avantajoase.

DATE DE CONTACT

Email: contact@calificari-deserventi.ro
Website: http://stivuitorist-macaragiu.ro/
Cuvinte cheie: operator RSVTI

Alte Articole de 206 :

Avantajele inchiderii teraselor cu sticla

Multe persoane au in vedere un serviciu de inchidere terasa cu sticla, de aceea este important sa stiti cateva lucruri despre un astfel de serviciu cat mai bun.