Alege servicii profesionale de sudare de la Laser Processing

Daca dorim sa avem o suduara ca la carte prin care sa obtinem cele mai bune rezultate pentru proiectele noastre, trebuie sa avem la indemana cele mai bune obiecte si aparate de sudura. Pe piata din Romania gasim foarte multe aparate de sudura prin care sa ne putem face treaba in mod corect.

Procedeul de sudare este realizat prin completarea sau mai bine zis unirea prin fuziune a doua sau mai multe bucati de metal sau din material de tip polimer care sunt sub presiunea unei calduri ridicate. Se poate utiliza sudarea in doua mari feluri – cu utilizare de materiale de adaos sau fara, dar cand imbinarea celor doua materialese face strict prin topirea lor, procesul se va numii sudare prin topire.

Materialul ce se aduaga este folosit in scenariile in cre cele doua materiale care treubie sa fie imbinate nu au aceleasi proprietati fizice si chimice. Ai ne referim in mare parte la metalele si aliajele diverse.

Echipa Laser Processing Romania iti vine in ajutorul tau cu servicii profesionale de sudare pentru ca tu sa poti imbina foarte usor materialele intr-un singur obiect fix. Cateva mari avantaje pe care le are acest proces de sudare este faptul ca se imbina perfect cu materialele de constructie si au o integritate ridicata.

Procesul de sudare se poate realiza foarte usor, prin utilaje portabile atat la exterior si mai ales la interior.

In cadrul echipei Laser Processing folosim cele mai performante utilaje si masini pentru sudare cu scopul ca orice proiect sa fie dus la bun sfarsit.

Acest procedeu de sudare cu un aparat de tip MIG/MAG este catalogat ca facand parte din procedeul de sudare prin topire, in mediul protejat de gaz. Astfel se va obtine un material finit de calitate ridicata cu un cordon de imbinare foarte puternic.

Nume: Valentin
Functie: Director Vanzari
Email: info@laserprocessing.ro
Telefon: 021 795 01 22