Alegerea ceasului in functie de personalitate

activ

Un ceas, este un accesoriu esential care completeaza orice barbat. Ceasul este un articol pe care il porti in fiecare zi, este ca o extensie a ta, deci ca atare, trebuie sa ti se potriveasca perfect. Atunci cand vrei sa achizitionezi un ceas nou, trebuie sa te gandesti ca este bine sa se muleze perfect pe personalitatea ta. Un ceas care ti se potriveste, este un ceas care se potriveste perfect cu garderoba ta de zi cu zi si cu stilul tau de viata, iar un astfel de ceas se poate achizitiona de aici. Iata genurile de ceasuri care se potrivesc in functie de personalitatea fiecaruia:

⦁ Tipul care isi petrece mult timp in aer liber.

Daca nu sunteti complet satisfacut atunci cand iesiti in aer liber, aveti nevoie de ceva care sa va completeze aceasta activitate, un ceas pe masura. Ceasurile de alergare si de fitness, sunt alegerea potrivita pentru stilul tau de viata, iar de obicei, aceste ceasuri barbatesti sunt dotate cu senzori care detecteaza numarul de calorii arde, distanta parcursa si alte informatii utile care iti sunt de mare folos atunci cand faci miscare. Rezistenta la apa si GPS-ul sunt un must have la un astfel de ceas, iar atunci cand il alegi, trebuie sa te asiguri ca acesta indeplineste toate cerintele tale, ca si functii dar si ca design.

active 2Omul activ

Omul activ, are nevoie de un ceas care sa tina pasul cu stilul sau de viata aglomerat. Un ceas care sa te duca de la sala la munca, iar de acolo, acasa pentru joging-ul de seara. Pentru astfel de oameni, se potrivesc acelasi tip de ceasuri, cele de fitness si alergare, numai ca in cazul nostru, este posibil ca desiggn-ul acestuia sa fie un pic diferit ca sa se potriveasca perfect si la perioada in care ajungem la munca. Alegerea ceasului pentru un om activ trebuie sa aiba toate functiile necesare, sa masoare pulsul si sa se muleze perfect pe personalitatea ta.

minimalistOmul minimalist

Daca dulapul tau da de inteles ca esti un minimalist prin haine de alb si negru, sau design-uri curate, este clar ca si ceasul trebuie sa se potriveasca acestui stil. De obicei, acest tip de persoana, prefera ceasurile simple ca si design, de preferat chiar aceeasi culoare cu sacoul pe care il poarta, un ceas care se potriveste perfect cu tinuta acestuia, ba chiar o completeaza. Un om minimalist, reprezinta simplitatea in sine, iar ceasul acestuia trebuie sa fie pe masura.

opulentPersoana Opulenta

Un om opulent va purta un ceas luxos si putin decadent. Numai un ceas de aur real va avea acest efect dorit, si se potriveste cu astfel de gusturi de inalta clasa. Nu numai ca stralucirea unui ceas de aur face o afirmatie minunata impotriva unui costum, dar acesta poate sa conjure o imagine de putere si aroganta. Daca te consideri un om opulent, un ceas de aur poate fi perfect pentru tinuta ta. Stilul este la un pas de tine atunci cand incepi sa dai dovada de o anumita clasa, cu ceasul potrivit.

Alte Articole de 1 :

Makita HR2470 si Bosch GBH 2-26 DFR (1) (1)

Makita HR2470 sau Bosch GBH 2-26 DFR?

Un ciocan rotopercutor se situeaza undeva la mijloc intre o bormasina cu percutie si un demolator. Asa cum probabil stii deja rotopercutoarele pot avea sisteme de prindere diferite si se...

sfaturi-redactare-cv

5 sfaturi de redactare a CV-ului

In aceasta era digitala, regulile pentru redactarea CV-ului s-au schimbat. Desi multe despre CV pot parea la fel, exista lucruri pe care tu, in cautarea unui loc de munca, trebuie...