Alegerea pilei de unghii – Janet Nails

Pentru ca stim ca orice doamna si domnisoara isi doreste sa se bucure de manichiura eleganta si frumoasa, echipa JANET NAILS iti vine in ajutor cu un mic ghid de alegere a pilelor de unghii potrivite pentru tine cu scopul ca tu sa poti sa iti realizezi manichiura dorita de tine.

O ustensila potrivita si foarte utila pentru tine este pila de unghii care nu trebuie sa lipseasca din trusa de infrumusetare a oricarei femei. In Romania – in magazine dar si pe internet gasesti diverse pile de unghii care sunt in culori si marimi diferite – dar care sunt cele mai potrivite produse din aceasta gama pentru ca tu sa iti realizezi corect manichiura? Poate ca uneori ne incurcam din cauza faptului ca sunt atat de multe forme si culori. Iar in acest fel facem alegeri rapide si pe baza de emotii si feeling – fie in functie de marimea si culoarea pilei de unghii. Dar nu orice pila care ne este pusa la dispozitie este ideala pentru noi, iar uneori dupa utilizare pila poate fi aruncata pentru ca nu poate sa mai fie granulata indeajuns.

(P) Descopera gama de pile pe site-ul Janet Nails.

Cand vrem sa cumparam pila ideala trebuie sa fim atenti la mai multe elemente care vor determina direct rezultatul final.

Granulatia sau mai cunoscuta ca fiind abrazivitatea este cel mai important criteriu.

Pilele metalice sunt ideale pentru a modela unghiile false pentru ca ele sunt mai dure si vei putea sa stilizezi mai usor unghiile tari. Mai gasim si pile de carton – care sunt folosite in mare pentru unghii fine si naturale pentru ca nu sunt atat de dure. Ca sa iti faci o idee despre cum sa alegi pila de unghii dupa granulatie trebuie sa stii ca pilele dure sunt utilizate pentru manichiura cu unghii false. Granulatia de pe pile trebuie sa fie undeva intre 80-120.

Daca vrei sa iti realizezi manichiura pe unghii naturale iti recomandam sa alegi o pila cu granulatie intre 180-240. Ele sunt de obicei mai fine si nu ranesc unghia naturala.

Mai gasim si pile din sticle – care sunt cele mai fine si sunt utilizate la unghiile moi si mai sensibile. Dar daca folosesti acest tip de pila pe unghii tari, pila se va toci pentru ca este extrem de fina. Deci nu recomandam sa o folosesti pentru manichiura cu gel.

Poti sa te uiti si la grosimea pilei de unghii – care nu este un criteriu fix ci este in functie de preferintele tale – astfel orice persoana isi alege pila in functie de cat de subtire va fi.

Forma este si ea un criteriu de care sa ti cont pentru ca poti gasi pile in forma dreapta, semiluna sau banana.

DATE DE CONTACT

Nume: janet nails
Functie: stilist protezist
Email: office@janet.ro
Telefon: 0256 454 504
Website: https://janetnails.ro

Alte Articole de 681 :

Ghid Google Adwords Romania pentru 2020

A profita la maxim de Google AdWords înseamnă că trebuie să fim constant la curent cu strategiile optimizării campaniei. În fiecare an, companiile toarnă mii și