Alegeti servicii de inchiriere autoutilitare frigorifice potrivite marfurilor afacerii dvs!

Fie ca vorbim de inghetata, alimente perisabile, medicamente sau chiar unele produse care necesita o temperatura controlata de un agregat frigorific, a noastra firma de inchirieri dube frigorifice fara sofer (izoterme) va sta la dispozitie oricand pentru a alege cele mai optime solutii pentru compania dvs, astfel incat parteneriatul sa fie un castig de ambele parti si totul sa decurga fara cusur.

Pentru a va ajuta sa decideti care duba frigorifica reprezinta cea mai buna alegere pentru transportul ce urmeaza sa il efectuati, specialistii nostri va stau la dispozitie oricand cu sfaturi si informatii utile, in functie de specificul companiei dvs si a marfurilor pe care le comercializati.

Fie ca vorbim de produse precum inghetata, alimente perisabile precum fructe si legume care trebuie sa ajunga in supermarketuri in timp util sau carne macra si fructe de mare, flota noastra de autoutilitare este adecvata unor astfel de transporturi. Detinem in companie o flota de autoutilitare frigorifice dotate cu agregate de top, 1 sau 2 compartimente si diferite capacitati de incarcare astfel incat dvs sa aveti de unde alege!

Daca aveti de gand sa transportati 2 tipuri de produse, cum ar fi carne sau legume si fructe, atunci recomandam sa alegeti o autoutilitara frigorifica cu 2 compartimente pentru a evita contaminarea ce poate aparea in cazul in care aceste produse nu au fost separate. Astfel se asigura ca produsele sunt transportate in conditii de maxima siguranta si ca nu vor fi contaminate pentru a pune in pericol siguranta consumatorilor si reputatie afacerii dvs.

Tinem sa specificam faptul ca toate autoutilitarele din flota companiei noastre sunt echipate cu suprafete interioare foarte usor de curatat si drenat iar dupa fiecare transport sunt igienizate si spalate corespunzator pentru a oferi urmatorului partener o duba impecabila, cu autorizatie DSV etc.

Calitatea alimentelor depinde in mare parte de transportul cu temperatura controlata si de aceea trebuie sa tineti cont de faptul ca unele alimente precum fructele si legumele au nevoie de temperaturi diferite daca este sa comparam cu pestele si carnea, astfel ca acesta este si rolul unei dube frigorifice, aceea de a controla temperatura in functie de produsele pe care le transportati.

Acuratetea setarii temperaturii controlate este esentiala atunci cand vorbim de transportul de alimente, fructe, legume, carne, peste sau fructe de mare, medicamente si produse farmaceutice iar daca sistemul frigorific nu este intretinut corespunzator atunci acest inconvenient poate duce la deteriorarea stocului transportat, costuri care nu au fost prevazute in cifra de afaceri si perturbarea activitatilor companiei.

De aceea noi va recomandam sa tineti cont de aceste aspecte si sa apelati la o companie specializate in servicii de inchiriere de autoutilitare frigorifice, cu istoric si flota dotata cu cele mai noi echipamente frigorifice de pe piata, a carei stare tehnica trebuie sa fie ireprosabila iar contractul sa includa garantii suplimentare pentru ambele parti.

Pentru Romania si Europa, compania noastra ofera servicii dedicate de inchirieri autoutilitare frigorifice fara sofer sau transporturi frigorifice la cerere, avand o flota auto diversa, pentru toate nevoile si capacitatile de transport. Haideti sa gasim impreuna cea mai buna solutie pentru compania dvs spre un parteneriat de lunga durata!

DATE DE CONTACT

Nume: Seomedia.ro
Functie: Administrator
Email: office@rentfrig.ro
Telefon: 0739 855 449
Website: https://www.rentfrig.ro
Cuvinte cheie: dube frigorifice fara sofer, inchirieri dube frigorifice, inchirieri dube frigorifice bucuresti

Alte Articole de 1269 :