Amenajare birou – trucuri pentru confort si productivitate sporita

Pana acum, au fost realizate numarate studii care au demonstrat faptul ca un birou amenajat corect contribuie la stimularea creativitatii angajatilor. Ei bine, luand toate aceste aspecte in calcul, trebuie sa stabilesti designul biroului din timp.

Bineinteles ca biroul trebuie sa fie ordonat si organizat, dar trebuie sa acorzi atentie si obiectelor de decor. De cele mai multe ori, mobilierul ales trebuie sa se afle in stransa legatura cu domeniul de activitate.

Dar asta nu e tot! Iata cateva trucuri pentru a te bucura de confort si productivitate la birou mult timp de acum inainte!

Mobilierul – indispensabil oricarui birou

Biroul propriu-zis si scaunul sunt piese de mobilier fara de care un astfel de spatiu nu si-ar putea indeplini rolul. Exista numeroase modele pe piata, insa trebuie sa fii atent ca acestea sa respecte cele mai importante reguli ergonomice. De exemplu, intre ochi si ecranul monitorului trebuie sa existe o distanta de cel putin 50 cm, iar atunci cand intinzi bratul nu trebuie sa atingi monitorul.

In ceea ce priveste spatiul, acesta trebuie sa fie unul generos pentru desfasurarea activitatii profesionale in conditii optime.

Spatiile pentru depozitare, de nelipsit

Aglomerarea unui birou trebuie evitata pe cat de mult posibil. Spatiile de depozitare inteligente sunt solutia. Poti lua in calcul achizitionarea unei biblioteci, a unor rafturi suspendate sau a etajerelor. Astfel, reusesti sa creezi un spatiu de lucru aerisit si sa-ti organizezi si documentele.

Lumina naturala, un factor important in amenajarea biroului

Atat timp cat lumina naturala va fi prezenta in biroul tau, te vei putea bucura de productivitate sporita si de o stare de spirit excelenta. Incearca sa amplasezi biroul in fata ferestrei sau paralel cu acesta. Lumina naturala este un factor important in procesul de amenajare a biroului deoarece sporeste capacitatea de concentrare.

Tablouri canvas – elemente de decor care vor fi mereu in trend

Biroul tau poate fi personalizat cu ajutorul unor decoratiuni discrete, care sa completeze design-ul incaperii. Ele trebuie alese cu atentie, pentru a nu incarca biroul. De exemplu, tablourile canvas vor fi mereu in trend pentru amenajarea birourilor. Poti opta pentru tablouri care sa ilustreze realizarile business-ului tau, tablouri cu citate care te motiveaza sau tablouri canvas care sa te transpuna in cel mai frumos peisaj natural. Vezi aici mai multe tablouri canvas!

Alege culori reprezentative

Intre identitatea firmei si cea a biroului trebuie sa existe intotdeauna o armonie. Drept urmare, este necesar sa alegi forme si culori care sa formeze o tema specifica afacerii tale. Pentru un efect surprinzator, poti combina culori intense cu nuante neutre.

Asadar, daca iti doresti sa te bucuri de confort deplin la locul de munca, dar si de productivitate sporita, acorda atentie chiar si celor mai mici detalii. Nu vei regreta efortul depus!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte articole de Cristina Alexandra:

Alegerea lustrei potrivite pentru locuinta ta poate fi o provocare atunci cand nu ai notiunile necesare despre efectele luminii asupra unei incaperi.
Ten cu imperfecțiuni? Ei bine, niciun ten nu poate fi perfect. Este absolut normal ca tenul să nu arate în realitate așa cum arată cu filtrele dintr-un selfie. Cu toate acestea, cu toții ne dorim ca pielea tenului să arate cât mai bine, aceasta fiind cea mai
Lucrările de sudură te ajută atunci când vrei ca două materiale care au caracteristici similare să fie lipite, iar rezultatul lor să aibă rezistență în timp. Există mai multe tipuri de procese de sudură și mai multe tipuri de aparate, însă probabil cele mai cu
Dacă ești în căutarea unei soluții pentru a-ți monitoriza mai bine angajații, HR Analyzer este un soft care facilitează acest proces. Îți poți conduce business-ul mai ușor folosind tool-uri avansate din punct de vedere tehnologic, care să te ajute să verifici
Cresterea animalelor nu este simpla. Majoritatea animalelor au nevoie de miscare, de mancare potrivita si de protectie impotriva pradatorilor. Este unul dintre motivele pentru care ciobanii sunt bine platiti. Acestia trebuie sa stea mereu cu ochii pe oi si sa