Anunt participare gratuita curs cofetar-patiser

Centrul National de Invătamant Turistic are deosebita placere de a va informa despre oportunitatea participarii angajatilor ce provin de la intreprinderi din regiunea Sud Est la cursuL GRATUIT de formare profesionala în ocupația COFETAR- PATISER.

Cursul este organizat in cadrul proiectului “Calificare, Competente, Competitivitate in Regiunea Sud Est” (contract: POCU/464/3/12/128144), proiect cofinantat din FSE prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020.

Obiectivul general al proiectului il reprezinta imbunatatirea nivelului de competente profesionale pentru 519 angajati din Regiunea de Dezvoltare SUD-EST, in vederea sporirii capacitatii de insertie profesionala si a adaptabilitătii acestora la dinamica sectoarelor economice cu potential competitiv identificate conform SNC si in corelare cu domeniile de specializare inteligenta conform SNCDI.

Cursul de formare profesionala în ocupatia ”cofetar- patiser” organizat de Centrul National de Invătamant Turistic vizeaza un numar de 25 de participanti si se finalizeaza cu certificate de calificare cu recunoastere nationala si internaționala eliberate de Autoritatea Naționala a Calificarilor, cu avizul Ministerului Muncii și Protecției Sociale si Ministerului Educatiei și Cercetarii.

Conditiile de participare sunt urmatoarele:

  • calitatea de angajat cu contract individual de munca (cu norma intreaga sau cu timp partial) la intreprinderi din regiunea de dezvoltare Sud Est;
  • intreprinderea (angajatorul) isi desfasoară activitatea principala sau secundară într-unul din sectoarele economice cu potențial competitiv identificate conform SNC, respectiv: Turism și ecoturism; Procesarea alimentelor și băuturilor;
  • să aibă un nivel de educatie care sa-i permita accesul la programul de formare;

Daca studiile au fost efectuate în strainatate, sunt necesare actele de echivalare a studiilor în Romania.

Locurile sunt limitate! Pentru persoanele care au dosarul complet si indeplinesc condițiile de eligibilitate se va aplica regula “primul venit, primul servit”.

Pentru mai multe informatii referitoare la cursuri si pentru inscriere, va rugam sa utilizati urmatoarele date de contact:

-d-na Ana-Maria Gyorgy (Expert comunicare si grup tinta P1): tel. 0721.992.773, e-mail: ana.gyorgy@cnit.ro;

-d-na Nicoleta Cristiana Paraschiv (Expert comunicare si grup ținta P1): tel. 0726.202.174 e-mail: cristiana.paraschiv@cnit.ro.

 

DATE DE CONTACT

Nume: Ana Gyorgy
Functie: Expert comunicare si grup- tinta
Email: ana.gyorgy@cnit.ro
Telefon: 0721992773
Cuvinte cheie: FPC

Alte Articole de 1111 :

ANUNȚ participare gratuită curs BUCĂTAR

Curs GRATUIT de formare profesională în ocupația BUCĂTAR organizat în cadrul proiectului “Calificare, Competențe, Competitivitate în Regiunea Sud Est”