Apa ionizată alcalină contribuie la îmbunătățirea sănătății și bunăstării

Ionizatorii de apă au fost folosiți în Japonia și în alte părți ale Asiei de peste 40 de ani și sunt certificați de ministerele de sănătate din Coreea și Japonia ca un dispozitiv medical aprobat.

Apa ionizată a ajutat milioane de oameni să lupte împotriva bolilor, inclusiv artrita, probleme digestive, afecțiuni inflamatorii, tulburări ale pielii, probleme de greutate, diabet, cancer, reflux acid, gută, oboseală, alergii și dureri cronice.

Apa alcalină are multe avantaje pentru sănătate. Cea mai importantă apă alcalină:

  • Restabilește echilibrul pH-ului corpului
  • Acționează ca un puternic antioxidant
  • Îmbunătățește hidratarea celulară

Te simți adesea obosit sau letargic? Suferi de răceli frecvente, infecții, boli sau dureri articulare? Unghiile, pielea și părul dvs. arată și se simt nesănătoase? Dacă da, atunci corpul tău poate fi prea acid!

Ceea ce mănânci, bei, pui pe pielea ta, calitatea aerului pe care îl respiri, exercițiul pe care îl faci și chiar gândurile pe care crezi că le pot contribui toate pentru a-ți face corpul acid. Majoritatea oamenilor sunt prea acide și asta își drenează energia și cauzează boala și boala fără ca aceștia să-și dea seama că aceasta este cauza.

Apa ionizata alcalina este o sursa puternica de anti-oxidanti, deoarece contine o abundenta de electroni liberi care pot fi donati organismului pentru a neutraliza radicalii liberi.

Puteti sa vedeti gama de ionizatoare Leveluk de apa pe site-ul nostru.

Dar ce este exact oxidarea? Gândiți-vă la ce se întâmplă cu o felie de măr lăsată pe tejghea timp de câteva ore: devine brună din cauza expunerii la molecule instabile de oxigen din aer. În interiorul corpurilor noastre, celulele noastre sunt supuse continuu la oxidare datorită prezenței radicalilor liberi de oxigen, care sunt molecule instabile care caută cu disperare electroni pentru stabilitate. Radicalii liberi au fost dovediți științific că provoacă leziuni celulare și ADN care contribuie la îmbătrânire și pot duce la apariția diferitelor boli.

www.rokangen.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte articole de Parol Protege:

Aflati care sunt beneficiile apei kangen/alcaline pentru sanatatea dumneavoastra.
Afla care sunt avantajele majore ale procesului de debitare cu laser
Alege servicii profesionale de debitare laser oferite de catre echipa LASER PROCESSING ROMANIA.
A profita la maxim de Google AdWords înseamnă că trebuie să fim constant la curent cu strategiile optimizării campaniei. În fiecare an, companiile toarnă mii și
Afla cum poti alege doar cele mai bune servicii de debitare cu laser pentru succesul proiectului tau.