Aportul antrenorilor in productivitatea salii

Perceptia romanului obisnuit cu privire la un antrenor de fitness este mult prea superficiala. Oamenii inca nu fac distinctia intre un instructor si un antrenor, acesta din urma avand o pregatire de specialitate, a urmat cursuri si a muncit mult ca sa ajunga la acest statut. In schimb, pentru instructor poti sa ai numai liceul terminat si apoi poti sa intri in sala.

Tu, cel care ai o sala de fitness, ce alegi? Un instructor, sau un antrenor pentru membrii clubului tau? Haide sa aflam impreuna de ce un antrenor de fitness este exact ce-ti trebuie pentru a creste productivitatea salii tale.

Un antrenor de fitness bun este asul din maneca al oricarei sali de fitness

Ca proprietar de sala de fitness tu-ti doresti ca lucrurile sa mearga bine, insa nu vei putea obtine acest lucru daca vei face economie angajand un simplu instructor. Nu angaja nici macar antrenori doar pe baza unui contract de colaborare, pentru ca totul se va rasfrange asupra clientilor tai acestia “beneficiind” de servicii ieftine pe masura remuneratiei pe care o oferi antrenorului.

Vrei sa ai cu adevarat succes in aceasta afacere? Intelege ce inseamna un antrenor de fitness adevarat si cum te poate ajuta acesta sa-ti cresti renumele, sa-ti vina tot mai multi membrii noi si sa-ti creasca si profitul, desigur.

Astfel, un antrenor de fitness este cel care poate schimba viata persoanei de care se ocupa, negativ sau pozitiv. Un antrenor incompetent da sfaturi gresite care pot duce la accidentari grave sau la lipsa rezultatelor pe care clientul le doreste.

Daca antrenorul angajat are ani de experienta in spate, daca are cursuri si calificari nenumarate, va putea sa schimbe radical acea persoana, la 180 de grade, ii va modifica stilul de viata si-l va face alt om, cu un trup frumos modelat, un om cu incredere in sine, un om sanatos, optimist si capabil sa munte chiar si muntii din loc, caci, da, acestea sunt efectele sportului si ale unui antrenor de fitness bun.

Iar daca tu vei alege un astfel de angajat, nu vei avea decat de castigat. Ti se va duce faima si nu vei mai putea face fata cererilor.

Nu poate exista performanta decat in cazul in care capacitatea de utilizare efectiva a spatiului este maxima

De asemenea, foarte important de retinut, la fel de important precum un antrenor de fitness bun, este spatiul pe care il pui la dispozitie antrenorului si membrilor tai. Capacitatea de utilizare a spatiului trebuie sa fie maxima si eficienta. Nu poti sa ai o sala mica, multe echipamente fitness inghesuite si sa-i pretinzi antrenorului sa faca performanta, cu atat mai mult daca este vorba despre antrenamente de grup.

Spatiul unei sali de fitness este vital pentru reusita in aceasta afacere. Trebuie sa-ti amenajezi sala astfel incat sa permita antrenamente de calitate, eficiente, sa nu fie inghesuiala nici macar la orele de varf sau in lunile de iarna cand fluxul de membri este intotdeauna mai mare.

Trebuie sa alegi si echipamentele potrivite apartinand unor branduri consacrate, sa faci abonamente speciale si sa oferi intotdeauna calitate in tot ceea ce faci. Doar astfel vei castiga fidelitatea membrilor tai!

DATE DE CONTACT

Website: www.fitnesspartner.ro
Cuvinte cheie: antrenori sala fitness

Alte Articole de 1 :

Makita HR2470 si Bosch GBH 2-26 DFR (1) (1)

Makita HR2470 sau Bosch GBH 2-26 DFR?

Un ciocan rotopercutor se situeaza undeva la mijloc intre o bormasina cu percutie si un demolator. Asa cum probabil stii deja rotopercutoarele pot avea sisteme de prindere diferite si se...