Armele de airsoft – acțiune din plin, adrenalină la maxim!

airsoft comunicate

Diferența în orice joc este făcută de jucător și de accesoriile de care dispune acesta, iar în cazul jocului de airsoft, acestea sunt armele. Confecționate după modelele originale, cu absolut toate detaliile, aceste arme airsoft (pe http://www.airsoft.ro/Arme-AIRSOFT-442 o să găsești o gamă diversificată, atât în materie de sistem de propulsie, cât și în ceea ce privește tipul de armă) îți oferă de fiecare dată un avantaj pe terenul de luptă.

Repartizate pe categorii de luptător (țintaș, infanterist, mitralior și lunetist), aceste arme sunt calibrate pentru a trage la intensitatea maxim admisă pe câmpurile de luptă, în funcție de categoria din care face parte. Trebuie să ții cont de culoarea care este aplicată pe patul armei și care este cel mai bun indicator de referință pentru clasa din care face parte replica de airsoft atunci când îți faci alegerea!

Codul de culoare îți oferă indicii despre viteza maximă pe care o suportă respectiva armă, așa că, întotdeauna ține cont de acest indicator, pentru că nu vei putea utiliza replica pentru o categorie diferită decât cea pentru care ai optat. În funcție de culoare, o să beneficiezi de o armă care îți va oferi acțiune din plin pe câmpul de luptă și vei beneficia de adrenalină la maxim! Armele se împart și în două categorii în ceea ce privește nivelul de foc executat între cele full auto (cu un nivel de executare al tragerii automat) și în cele cu tragere foc cu foc.

Culoarea de bază este cea verde, armele încadrate în această clasă putând executa tragerea cu o viteză care poate ajunge până la maxim 110 m/s, fiind urmate de cele cu codul de culoare albastru, care permit atingerea vitezei de tragere de până la 125 m/s. Ambele tipuri de armă oferă executarea ritmului de foc la un nivel automat, spre deosebire de replicile din următoarele categorii de culoare, care permit executarea loviturilor pe sistemul foc cu foc (single fire).

Dacă vei opta pentru o armă din clasa de culoare galbenă, viteza de tragere a proiectilului va ajunge până la 140 m/s, în timp ce ultimul cod de culoare, cel roșu permite atingerea unei viteze de expediere a proiectilului de până la 170 m/s. Descoperă pe Airsoft.ro cele mai noi modele de arme pentru airsoft, dar și sfaturi despre cum poți alege replica ideală pentru fiecare tip de jucător, astfel încât să te poți bucura de plăcerea jocului, de fiecare dată când intri pe terenul de airsoft!

Alte Articole de 1 :

acr30_125_ron_cu_brad_batoane_scortisoara_conuri_globuri.

Cum sa decorezi casa anul acesta: ghid pas cu pas

Nu doar bradul de Craciun si masa din sufragerie merita o atingere magica in acest an. Si restul casei trebuie imbracat in culorile si accesoriile specifice acestei sarbatori de sfarsit...