Asociația Together România lansează Visual Impact – manual de facilitare grafică

Asociația Together Romania a lansat manualul „Visual Impact”, o resursă practică dezvoltată în cadrul proiectului nostru Erasmus+ “Digital and graphical skills for youth workers” (mobilitate a lucrătorilor de tineret), pentru îmbunătățirea abilităților de facilitare grafică în lucrul cu tinerii! Mobilitatea s-a desfășurat în satul Trăisteni (Prahova), în perioada 21 – 28 octombrie 2023 și a implicat 30 de participanți din Bulgaria, Lituania, Italia, Polonia, Slovacia, Spania, Turcia și România.

Acest manual a fost elaborat de către participanții la cursul de formare și își propune să ofere instrumente și tehnici esențiale pentru educatori, profesori și lucrători de tineret care doresc să îmbunătățească procesele lor de comunicare și să ofere suport eficient tinerilor.

Ce veți găsi în manualul nostru:

– Introducerea în conceptul de facilitare grafică și importanța acesteia în lucrul cu tinerii.

– Ghid practic pentru utilizarea instrumentelor de facilitare grafică, cum ar fi desenul, simbolurile, hărțile mentale și multe altele.

– Exerciții și activități creative pentru dezvoltarea abilităților de facilitare grafică.

– Exemple practice de aplicare a facilitării grafice în diverse contexte de lucru cu tinerii.

– Sugestii pentru integrarea facilitării grafice în programele și activitățile existente ale organizațiilor de tineret.

Indiferent dacă sunteți un educator experimentat sau un lucrător de tineret pasionat să îmbunătățească modalitățile de interacțiune cu tinerii, „Manualul de Facilitare Grafică pentru Lucrătorii de Tineret” vă va oferi resursele și inspirația necesare pentru a crea experiențe de învățare captivante și interactive.

Manualul poate fi descărcat de la adresa http://toolbox.salto-youth.net/4014

Începeți să transformați procesele de învățare și comunicare în ceva cu adevărat remarcabil pentru tinerii din comunitatea dvs.!

Echipa Together Romania

https://asociatiatogether.wordpress.com/

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte articole de Iorga Alexandru:

Asociația Together Romania a lansat manualul „Visual Impact”, o resursă practică dezvoltată în cadrul proiectului nostru Erasmus+, pentru îmbunătățirea abilităților de facilitare grafică în lucrul cu tinerii.