Avantaje si dezavantaje ale diferitelor tipuri de arme pentru Airsoft

avantaje-dezavantaje-arme-airsoft

In functie de modul de joc si de specificatiile tehnice ale armei, pe piata ai la dispozitie mai multe tipuri de arme pentru Airsoft pe care sa le cumperi tinand cont de documentatia tehnica pe care o faci in prealabil. Pe NRG poti gasi cele mai bune astfel de tipuri de pistoale Airsoft in urma rebrandingului facut de Airsoft6. Magazinul ofera astfel cea mai mare selectie de arme pentru Airsoft, la preturi avantajoase si cu garantie din partea producatorului, astfel incat experienta ta in joc sa fie la cele mai inalte standarde.

Pro si contra arme Airsoft cu Arc

Jucatorii de Airsoft au in general pareri diferite despre armele care functioneaza cu ajutorul unui arc. Acestea sunt considerate arme foarte putin eficiente in campul de lupta, atunci cand sunt comparate cu cele electrice sau cu gaz. Aceste arme sunt folosite in general pentru copii, insa in realitate, daca sunt utilizate in mod corect, sunt unele dintre cele mai bune arme pentru Airsoft. Armele care au luneta si care au puterea arcului foarte buna, pot sa traga inclusiv la 500 FPS ceea ce este un avantaj considerabil. Cu o astfel de arma, adversarul va sti cu siguranta cand a fost lovit. Un dezavantaj insa, este ca aceste arme trebuie sa fie blocate manual in momentul in care ai tras, ceea ce reduce cu mult viteza de actiune. In functie de tipul de joc si de ceea ce vrei sa obtii, aceste arme pot sa iti fie cel mai bun prieten sau cel mai mare dusman.

Pro si contra arme Airsoft cu gaz

Armele airsoft cu gaz sunt cele care trag mai precis, mai repede si mai bine datorita stilului lor de tragere semiautomat. Gazul verde, CO2 si alte tipuri de gaz mai putin cunoscute pot sa determine aproximativ 400 FPS atunci cand trag, iar pustile care functioneaza cu gaz pot sa ajunga pana la 500 FPS. Datorita puterii mari care sta in spatele fiecarui foc, armele acestea sunt foarte precise. Un dezavantaj este insa faptul ca aceste arme nu functioneaza foarte bine in mediul rece.

Pro si contra arme Airsoft cu energie electrica

Armele electrice sunt unele dintre cele mai populare din joc. Pistoalele pot sa ajunga si pana la 500 de FPS iar armele sunt foarte tactice. De asemenea, cu ajutorul bateriilor reincarcabile, aceste arme sunt cele mai economice. Comparativ cu armele cu gaz care au mereu nevoie de gaz pentru a functiona si care se alimenteaza separat, la armele cu curent electric ai nevoie doar de baterii incarcate. Aceste arme au insa si o serie de dezavantaje. Din cauza faptului ca arma este electrica, performantele sunt afectate in mediile foarte umede. In plus, daca bateria se descarca in timpul jocului, arma nu mai poate fi folosita decat daca ai la indemana o baterie suplimentara incarcata, pentru ea. Altfel, va trebui sa ai mereu un pistol de backup cu tine pentru situatiile neprevazute ce pot sa apara in timpul jocului.

Alte Articole de 1 :

Makita HR2470 si Bosch GBH 2-26 DFR (1) (1)

Makita HR2470 sau Bosch GBH 2-26 DFR?

Un ciocan rotopercutor se situeaza undeva la mijloc intre o bormasina cu percutie si un demolator. Asa cum probabil stii deja rotopercutoarele pot avea sisteme de prindere diferite si se...