Avantajele becurilor cu led

Daca vi s-au ars mai multe becuri in casa si trebuie sa le schimbati, va recomandam sa cumparati becuri cu led. In cazul in care v-ati saturat ca la intervale scurte de timp sa dati bani din nou pentru a cumpara un nou bec in dormitor sau sufragerie, cea mai buna solutie este sa folositi becuri cu led. Sunteti nevoit sa lucrati foarte mult timp noaptea si constatati ca factura la energie electrica este destul de mare si nu stiti ce becuri sa cumparati, in locul celor obisnuite? Va recomandam becuri cu led. Sunt tot mai des intalnite si folosite datorita numeroaselor avantaje pe care le confera.

Ce trebuie sa stiti despre becuri cu led?

LED-ul alb care este utilizat la becurile cu led din prezent, a fost descoperit de Nichia Corporation, in urma cu 23 de ani. Mai exact, a fost inventat LED-ul albastru, a carui lumina, in combinatie cu LED-uri rosii si verzi, produce lumina alba; la baza acestui proces stau tehnici cum ar fi combinarea culorilor, conversia lungimii de unde etc. Aceste becuri cu led se pot utiliza pentru iluminatul apartamentelor, caselor, magazinelor, birourilor, hotelurilor vitrinelor, magazinelor, parcurilor, sediilor de firma etc. Becurile cu led utilizeaza diode emitatoare de lumina, care inlocuiesc filamentele si gazele rare din becurile clasice. Spre deosebire de becurile cu incandescenta, aceste becuri cu led sunt de patru ori mai eficiente, gratie designului ergonomic, datorita caruia pot ilumina la 360 de grade.

Ce avantaje au aceste becuri cu led?

  • – costurile la energia electrica se reduc cu 80-90%
  • -functioneaza foarte bine chiar si la temperaturi foarte ridicate sau foarte scazute
  • – diminueaza tensionarea durerilor de cap si a ochilor
  • – durata de viata foarte mare, de pana la 50.000 de ore
  • – nu contin mercur, asa cum este cazul neoanelor
  • – prietenoase cu mediul inconjurator; se pot recicla in totalitate
  • – emisiile de CO2 se reduc
  • – nu emit radiatii IR sau UV
  • – lumina fara fluctuatii, echilibrata etc

De unde puteti cumpara becuri cu led la preturi avantajoase?

Daca sunteti decisi sa cumparati becuri cu led, va recomandam firma Solar Watts. Aceasta va propune o gama foarte variata de produse, intre care se numara si becuri cu led, pe care le comercializeaza la preturi accesibile unui numar cat mai mare de clienti. Firma colaboreaza cu producatori renumiti pe piata de profil, cunoscuti si la noi in tara: CREE LED`s, BridgeLux, Citizen, Edison LED`s, Epistar, Sharp etc. Aceste produse se remarca printr-o calitate deosebita si prin vasta lor aplicabilitate.

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie: becuri cu led

Alte Articole de 1 :

Makita HR2470 si Bosch GBH 2-26 DFR (1) (1)

Makita HR2470 sau Bosch GBH 2-26 DFR?

Un ciocan rotopercutor se situeaza undeva la mijloc intre o bormasina cu percutie si un demolator. Asa cum probabil stii deja rotopercutoarele pot avea sisteme de prindere diferite si se...

sfaturi-redactare-cv

5 sfaturi de redactare a CV-ului

In aceasta era digitala, regulile pentru redactarea CV-ului s-au schimbat. Desi multe despre CV pot parea la fel, exista lucruri pe care tu, in cautarea unui loc de munca, trebuie...