Avantajele unei aplicatii de calculator salariu

ecominicate

Toate modificarile legislative in domeniul muncii si al salarizarii pot crea o perdea de ceata in mintea angajatilor obisnuiti, fara pregatire in domeniul economic. Ce sa faci cand vrei sa iti calculezi rapid salariul net sau pe cel brut dupa o negociere sau o marire de salariu? Vino pe calculator-salariu.net! Este un site care se incarca rapid, „friendly” cu orice rezolutie si dispozitiv de pe care este accesat (telefon mobil, tableta, desktop) si unde gasesti mereu formulele de calcul salariu de la brut la net sau de la net la brut actualizate in functie de modificarile legislative.

Pe calculator-salariu.net te tinem la curent cu toate taxele si contributiile din salariu pe care le datorezi catre stat, retinute si virate (speram!) de angajator luna de luna. Se modifica vreo contributie? Afli pe calculator-salariu.net. Se schimba ceva la salarii? Tot aici afli totul despre cele mai noi decizii in domeniu, fie ca sunt de bun augur, fie ca sunt vesti neplacute.

Aplicatia calculator salariu vine atat in sprijinul angajatilor, cat si al angajatorilor pentru a afla toate informatiile despre salariul net, salariul brut, costul salarial total, despre contributiile obligatorii si taxele pe care si unii, si altii le datoreaza statului.

Calculator-salariu.net este gratuit si genereaza calcule exacte si complete, precum si explicatii detaliate pentru termenii specifici. Calculator salariu brut si calculator salariu net sunt doua simulatoare create in conformitate cu legislatia muncii de la 1 ianuarie 2019. In ambele versiuni vei obtine un „fluturas” virtual in care sunt specificate, pe langa salariu, contributiile la stat datorate si retinute, procentual si valoric, obligatiile fiscale ale angajatorului. Ambele calculatoare sunt utile atat daca esti deja salariat, cat si daca urmeaza sa te angajezi si incerci sa iti faci o idee despre suma pe care ai putea incerca sa o obtii la negociere astfel incat sa iti satisfaca nevoile, dar avand in vedere si costurile efective ale angajatorului.

Rolul aplicatiei este strict de informare, avand scopul de a simplifica si a ajuta la intelegerea documentatiei privind taxele fiscale din Romania.

Potrivit legii, salariatul incaseaza efectiv 58% din salariul brut, diferenta de 42% insemnand contributii catre stat. Aplicatia este utila si pentru angajator, acesta putand calcula salariul total pentru a sti oferta salariala pe care sa o faca angajatului sau viitorului angajat.

La noi nu gasesti doar formule de calcul si cifre, ci si toate modificarile legislative din Codul Muncii, care te privesc atat ca angajat, cat si ca angajator, si informatii despre actualizarile fiscale cu care trebuie sa fii la curent.

Alte Articole de 1 :

Ai nevoie de servicii grafica Hai sa vorbim!

Ai nevoie de servicii grafica? Hai sa vorbim!

Designul grafic sau servicii grafica reprezinta un proces de creatie care trebuie sa transmita un mesaj convingator si bine orientat spre publicul tinta. Contactul intre un furnizor de servicii sau...