Bateria ori robinetul din mobila de bucatarie – plusul confortului in curatenie

Cand vine vremea sa ne amenajam corect bucataria trebuie sa tinem cont de cateva aspecte foarte importante precum obiceiurile, spatiul de care dispunem, bugetul in care dorim sa ne incadram precum si tipul de chiuveta si baterie pe care vrem sa il alegem.

 

Pe langa chiuveta trebuie sa luam in calcul si bateria de bucatarie Blanco, Ea va juca un rol important in intregul asamblu al bucatariei. Aceasta va adauga un aer fresh bucatariei si va completa din punct de vedere vizula si functional chiuveta de bucatarie aleasa.

 

Bucataria noastra este incaparea probabil cea mai utilizata, daca stam putin sa ne gandim, pentru ca aici servim masa, pregatim mancarea, cafeaua si indiferent de ceea ce facem in bucatarie trebuie sa stim ca bateria dar si chiuveta de bucatarie sunt obiectele cele mai utilizate.

Nu uitati: indifferent ce va recomanda mesterul, designerul, vanzatorul sau consilierul Dumneavoastra utilizati mobilierul si chiuveta deci luati decizia corecta pentru Dumneavoastra.

Chiuveta de bucatarie Blanco are o importanta mai mare fata de cea de baie de aceea trebuie sa ii acordam o atentie in plus cand o alegem pentru ca, din motive evidente, este mult mai folosita.

 

Tinand cont ca in bucatarie mereu desfasuram cate o activitate, este necesar sa folosim la maxim tot spatiul disponibil si toate obiectele de care avem nevoie pentru a avea destul spatiu cand pregatim mancarea si cand spalam vasele.

 

Pentru asta chiuveta si bateria de bucatarie trebuie sa aiba o durata de utilizare lunga. Nu trebuie sa schimbam chiuveta sau robinetul din mobilierul de bucatarie o data la 2-3 ani.

 

Deci cum sa alegem cea mai potrivita baterie de bucatarie?

 

Rolul pe care chiuveta de bucatarie si bateria aferenta il au aceste 2 elemente este complex si complementar. Chiuveta de bucatarie, tinand cont ca este atat de des utilizata, trebuie sa indeplineasca mai multe nevoi si criterii fata de chiuveta de baie. Cu ajutorul ei spalam fructele, legumele, oalele, vasele. Astfel trebuie sa acordam un motiv in plus atentiei atunci cand vrem sa alegem chiuveta si bateria ideala.

 

Iata cateva materiale din care este compusa o baterie de bucatarie:

 

  1. Baterii de bucatarie cu finisaj inox sau crom – ele sunt cele mai comune pentru ca sunt foarte practice si au un grad ridicat de rezistenta. Inoxul din care sunt realizate contine si crom in compozitie si au rezistenta la coroziune, durabilitate mai mare si este rezistent la temperaturi mari – apa fiebinte – rece.

 

  1. Baterii de bucatarie din Silgranit – ele sunt putin mai scumpe, dar un o rezistenta ridicata si sunt usor de curatat. Tinand cont de aceste elemente, echipa noastra va invita sa vedeti gama noastra de baterii de bucatarie marca BLANCO din Silgranit care sa va asigure un plus de confort.

 

Mai trebuie sa tinem cont si de tipul de pipa a bateriei – care va asigura  gradul de comoditate si un plus de utilitate a bateriei de dus.

 

Gasiti pe piata 3 tipuri de pipe printre care gasim – pipa standard – este acel tip de pipa cu teava scurta si joasa.

 

Mai gasim pipa inalta – este ideala pentru chiuvete de bucatarie utilizate des si ne permit sa spalam obiecte mai mari ca volum. La acest tip de baterie se recomanda achizitia unei chiuvete adanci.

 

Pipa de tip extensibila este  un tip de baterie de chiuveta de bucatarie care se poate utiliza in model dus si ne ofera o flexibilitate ridicata in curatarea si limpezirea oalelor mari, tavilor si chiar a chiuvetelor de dimensiuni mai mari.

Pentru prelungirea vietii bateriei se recomada montarea unui filtru de impuritati pe coloana sau coloanele de apa care alimenteaza robinetul.

Blanco Germania livreaza in pachetul bateriei si o mica sita mare trebuie montata la capatul furtunelor de alimentare. Rolul acesteia este sa retina impuritatile grosiere care vin o data cu apa.

 

DATE DE CONTACT

Nume: protege
Functie: specialist marketing
Email: it@protege.ro
Telefon: 0256 226 942
Website: http://chiuveteonline.tm.ro/22-chiuvete-inox

Alte Articole de 681 :

Ghid Google Adwords Romania pentru 2020

A profita la maxim de Google AdWords înseamnă că trebuie să fim constant la curent cu strategiile optimizării campaniei. În fiecare an, companiile toarnă mii și