Beneficiile debitarii cu laser

Intregul proces de debitare cu laser utilizeaza integral un fascicul focusat de lumina infra-rosie cu energie mare pentru topirea sau pentru evaporarea unui material dintr-o zona anume si foloseste si un gaz pentru a indeparta materialul topit. Este cea mai rapida, sigura si precisa metoda de taiere a unei game variate de metal si nemetale.

Tehnologia cu laser permite sa taiem contururi cu diverse forme,indiferent de gradul de complexitate. Acest sistem de debitare laser are posibilitatea de a prelucra o gama variata de materiale cu diverse grosimi de tabla fara a deforma si zgaria suprafata pieseleor pe care se face prelucrarea. Un alt mare avantaj a acestui proces creat de masini moderne este faptul ca flexibilitatea si gama completa de modele sunt nelimitate in mare parte.

Marginile produselor lucrate vor fi netede, iar piesele rezultate in urma acestui proces pot sa fie asamblate rapid si fara sa fie nevoie de finisare in plus.

Procesul de debitare cu laser este foarte rapid – iar acest fapt permite sa executi un numar foarte mare de repere intr-un interval scurt de tip.

Echipa Laser Processing Romania utilizeaza masini de calitate ridicata si moderne care sa creeze un proces lin de debitare cu laser.

Indiferent ca tu activezi in industrii creative precum cele de fashion, design sau publicitate, sau poate ca doar iti doresti sa iti construiesti propriile machete si prototipuri, echipa Laser Processing iti vine in ajutor cu gama de servicii de debitare laser. Noi te ajutam cu debitarea si gravarea cu laser pentru ca tu sa obtii un produs finit de nota 10.

Pentru ca dispunem de utilaje de cea mai noua generatie in domeniul nostru de taiere laser, sudura sau indoire, putem sa abordam in mod profesionist orice proiect care implica o gama variata de produse si diverse nivele de complexitate.

Iar daca ne raportam la personal, avem o echipa completa si bine construita in jurul unor oameni cu experienta, creativitate care pot sa duca la sfarsit orice tip de proiect indiferent de complexitatea lui.

Vezi si gama de servicii de prelucrari mecanice pe site-ul nostru.

DATE DE CONTACT

Nume: Laser Processing
Functie: Sales
Email: seo@laserprocessing.ro
Telefon: tel:021 795 01 22
Website: http://laserprocessing.ro/ro/prelucrari-mecanice/

Alte Articole de 681 :