Betoniera, un utilaj de mare folos pentru constructori

betoniera-besonte-748x350

Chiar daca este utilizata de mesteri in constructii sau de simpli gospodari, o betoniera este tot timpul de folos. Costul unei betoniere poate parea de cele mai multe ori cam prea piperat pentru buzunarele multor patroni. In cazul celor care nu folosesc in mod constant acest utilaj, deja vorbim de o investitie in adevaratul sens al cuvantului.

Cu toate ca e posibil ca pretul sa iti ia din elanul de a o cumpara, aceasta investitie se poate dovedi a fi una dintre cele mai bune facute vreodata. Inseamna eficienta, timp mai putin de executie si efort diminuat. In final toate aceste trei variabile duc la cresterea randamentului, care implicit este strict legat de cresterea profitului. Pentru cei care trebuie sa lucreze zi de zi cu utilaje de constructii, betoniera Tehnicbazar ar trebui sa fie nelipsita.

Pe tehnicbazar.ro se gasesc o varietate de astfel de produse, garantate sa usureze munca constructorului de profesie sau doar de ocazie. In functie de criteriile expuse pe site, vom vedea ce anume face diferenta de calitate in cazul betonierelor.

  • Producator

Cele mai multe modele de betoniere sunt oferite de firma producatoare Imer. Toate modelele sunt profesionale, cu preturi de la 2900 de lei, pana la 84 000 de lei. Bisonte vine cu doua modele de betoniere. Braco vine cu un singur model, o betoniera semi-profesionala, al carei pret poate fi adaptat in functie de specificatiile produsului. Toate acestea pot fi gasite in cadrul site-ului distribuitorului de scule si unelte mentionat anterior – www.tehnicbazar.ro.

  • Alimentare

Majoritatea modelelor au ca modalitate de alimentare curentul electric. Celelalte doua optiuni sunt reprezentate de motorina si benzina.

  • Capacitate neta cuva

Sunt cuve cu o capacitate ceva mai mica, de aproximativ 100 de litri, dar si cuve enorme, cu capacitatea neta de 600 de litri. Uzul casnic nu necesita totusi mai mult de 200 de l.

  • Tip curent electric

Sunt doua tipuri mari de curent electric, monofazic, dar si trifazic. Cele mai multe modele sunt totusi cele care folosesc curentul monofazic.

Foarte multe dintre modele se gasesc la preturi cuprinse intre 2000 si 3000 de lei, care sunt destul de convenabile in acest caz. Trebuie sa se tina cont totusi de niste masuri de siguranta. Este interzisa amestecarea unor substante cu potential explozibil sau foarte inflamabile. E de indicat ca locul in care plasati betoniera sa fie cat mai liber, adica sa nu fie in apropierea unor factori care pot sa fie daunatori, cum ar fi un loc cu foarte multa vopsea, combustibili de tot felul sau lichide inflamabile. De asemenea, este indicat sa nu incercati sa faceti improvizatii, adica orice altceva decat scopul in care a fost aceasta creata. Ca un plus, incercati pe cat posibil sa aflati de la distribuitor care este nivelul de zgomot produs de acest utilaj. In functie de locul in care va aflati, acest factor poate sa va creeze situatii stresante. Nu ati dori ca vecinii nemultumiti sa va impiedice sa va desfasurati activitatile pe care vi le-ati propus de-a lungul zilei.

Cumpararea unei betoniere poate reprezenta una dintre cele mai bune solutii pentru a va asigura confortul necesar cand vine vorba de reparatii sau proiecte in jurul casei. Nu veti mai fi nevoiti sa imprumutati de la vecini contra timp o betoniera. Veti scapa si de grija ca daca se strica betoniera veti fi automat facut responsabil de defectiunea aparuta. Mai putine griji pe cap, mai mult timp pentru a va realiza proiectele visate.

Alte Articole de 1 :

Rochie de mireasa Amelie rochii simple mireasa cununia civila reducere ieftine 2

Rochia de mireasa potrivita

Alegerea rochiei de mireasa este acel moment pe care fiecare domnisoara l-a visat si la care s-a gandit cel putin o data in viata. Rochia de mireasaeste acea rochie speciala...

actiuni la banci

Care banci din Romania ofera actiuni?

Una dintre cele mai sigure investitii in actiuni este cea in banci. Domeniul bancar este considerat a fi unul dintre domeniile destul de previzibile. In general, cei care au rabdare...

saci vid parfumati

Ce tipuri de saci vidat parfumati exista

Sacii de depozitare in vid sunt o modalitate simpla de a economisi spatiu atunci cand depozitati sau impachetati lucruri. Ei sunt utili in special pentru stocarea articolelor moi si voluminoase....