Black Friday eMAG – cea mai asteptata campanie de reduceri din Romania

black-friday

Black Friday a devenit un eveniment extrem de popular si la noi in tara, la care participa zeci de retaileri online si offline. Cu toate acestea, o campanie anume este asteptata de catre toti romanii – Black Friday eMAG.

Black Friday eMAG este, fara doar si poate, una dintre cele mai populare campanii “negre” organizate in Romania. Macar din curiozitate si tot esti tentat sa vezi ce oferte a pregatit cel mai mare retailer online autohton de Vinerea Neagra!

eMAG poate fi considerat tatal Black Friday-ului romanesc si este unul dintre putinii care mai respecta cat de cat regulile traditionale ale campaniei – mai exact, doar o zi de reduceri.

Black Friday eMAG – campania care da tonul reducerilor “negre”

Black Friday este, ca multe alte evenimente de marketing, o „traditie” pe care am imprumutat-o de peste ocean, din SUA. Iar cei care au adus-o pe meleagurile noastre au fost, printre altii, eMAG si Flanco, in 2011.

De-atunci si pana in prezent, Black Friday Romania a vazut 7 editii oficiale, precum si alte editii sezoniere, organizate de catre o parte dintre retaileri. Evenimentul de discount a atras zeci de magazine fizice si virtuale si a generat de la an la an vanzari din ce in ce mai mari, incurajand astfel si comertul electronic de la noi.

Cu toate ca deja concurenta putem spune ca este foarte mare, cea mai mare parte dintre noi asteptam campania de Black Friday eMAG – daca nu pentru a cumpara ceva, atunci macar din curiozitate.

Adevarul este ca, atunci cand vine vorba despre Vinerea Neagra autohtona, eMAG da tonul intregii campanii. Retailerul este considerat parintele evenimentului in Romania si in continuare dicteaza regulile jocului, cu precadere data la care va avea loc noua editie.

Daca la inceput s-a mers pe traditia americana (vinerea imediat dupa Ziua Recunostintei, care are loc mereu in a patra zi de joi din noiembrie), magazinele de la noi au devansat data cu o saptamana. Iar printre acestea se numara si eMAG. Mai mult, o parte din magazine chiar astepata declaratia oficiala eMAG privind data la care va participa la noua editie de Black Friday in Romania – si in functie de aceasta isi seteaza si ele startul.

Desigur, nu toate magazinele s-au aliniat la regulile impuse de Black Friday eMAG si unele chiar s-au diferentiat destul de mult, cu campanii care incep mult mai devreme si dureaza mult mai mult. eMAG este unul dintre putinele magazine care au pastrat inca traditia celor aproape 24 de ore de oferte speciale.

Cand are loc Black Friday eMAG in 2018?

Daca si tu esti nerabdator sa vezi ce oferte a pregatit retailerul pentru finalul de noiembrie, atunci sigur te intrebi deja cand va avea loc Black Friday eMAG in 2018?

Cu toate ca inca nu avem nicio declaratie oficiala, cel mai probabil ca vinerea cu pricina va fi cea de 16 noiembrie. In mod normal, data oficiala de anul acesta ar trebui sa fie 23 noiembrie (conform traditiei americane), dar la noi Vinerea Neagra are loc, in ultima vreme, cu o saptamana mai devreme.

Asadar, cel mai probabil, pe 16 noiembrie 2018, la primele ore ale diminetii, putem sa ne asteptam la startul reducerilor “negre” pe site-ul celui mai mare magazin online din Romania. In anii precedenti, reducerile au atins pana la -80%, asa ca ne putem astepta la preturi foarte avantajoase pentru aceeasi gama variata de produse.

In incheiere, vrem sa facem si o retrospectiva a datelor editiilor de Black Friday eMAG care au avut loc din 2011 si pana in prezent:

  • Black Friday 2011 la eMAG: 25 noiembrie;
  • Black Friday 2012 la eMAG: 23 noiembrie;
  • Black Friday 2013 la eMAG: 22 noiembrie;
  • Black Friday 2014 la eMAG: 21 noiembrie;
  • Black Friday 2015 la eMAG: 20 noiembrie;
  • Black Friday 2016 la eMAG: 18 noiembrie;
  • Black Friday 2017 la eMAG: 17 noiembrie.

Avem si o recomandare – de obicei, cele mai bune oferte se epuizeaza in primele minute de la startul campaniei, asa ca nu ar fi rau sa te inarmezi cu o cafea tare pentru a prinde produsele preferate la preturi speciale!Mai mult, pregateste-ti deja contul eMAG cu datele personale, ramai logat si adauga dinainte la favorite articolele care te intereseaza. Nu strica niciodata sa te pregatesti din timp pentru cel mai mare eveniment de discount din Romania!

Alte Articole de 1 :

Ai nevoie de servicii grafica Hai sa vorbim!

Ai nevoie de servicii grafica? Hai sa vorbim!

Designul grafic sau servicii grafica reprezinta un proces de creatie care trebuie sa transmita un mesaj convingator si bine orientat spre publicul tinta. Contactul intre un furnizor de servicii sau...

ecomunicate

Unde poti paria pe Gala Premiilor Oscar 2021?

Ediția cu numărul 93 a Premiilor Oscar este programată pe 26 aprilie, atât în Dolby Theatre cât și în Union Station din Los Angeles. Acest eveniment este considerat unul dintre...