Bucuresti – un oras aglomerat cu strazi congestionate

harta strazi bucuresti

Conform unui studiu efectuat in februarie 2017, Bucurestiul este unul dintre cele mai aglomerate orase din lume. Indicele de congestie este in crestere fata de anii precedenti. Din datele aceluiasi studiu reiese ca bucurestenii petrec cu 50% mai mult timp in autoturisme, fata de 2015-2016.  Specialistii sustin ca la orele de varf, dimineata intre orele 8-9 AM, soferii petrec cu 90% mai mult timp blocati in trafic, iar la orele dupa- amiezei 18-20 PM timpul petrecut in trafic crescand cu 98%.

Cei care consulta harta rutiera Bucuresti, pot seziza ca cele mai aglomerate strazi ale capitalei raman cele pe care se efectueaza lucrari de modernizare sau intretinere, dar si marile bulevarde  din zona centrala.

Bulevardul Drumul Taberei – una dintre strazile principale cu trafic infernal

Intersectia dintre Drumul Taberei si Strada Razoare da de ceva ani batai de cap soferilor. Traficul supra aglomerat  din acesta zona ii face pe multi dintre soferi sa prelungeasca timpul petrcut in autoturisme chiar si cu 50%. Cei care sunt in trecere pot desoperi rute alternative, mai putin aglomerate, folosind harta Bucurestiului din satelit, aceasta ofera informatii live precise cu privire la desfasurarea traficului. Locuitorii din aceasta zona sunt insa cei care au de suferit cel mai mult din pricina drumurilor congestionate in timpul orelor de varf.

Iuliu Maniu un bulevard atent monitorizat de inspectorii rutieri

Bulevardul Iuliu Maniu preia o parte generoasa de trafic in orele de varf, iar gradul de congestie al arterei poate fi uneori coplesitor. Reprezentantii de la politia rutiera sunt de obicei in intersectia cu APACA, pentru a dirija si fluidiza traficul. Specialistii recomanda insa evitarea acestui bulevard intre orele 17-20 PM.

Santierul de la Pasajul Ciurel continua sa dea batai de cap bucurestenilor aflati in trafic

Pasajul Ciurel este un proiect  cu o adevarata istorie, care continua sa ii puna in dificultate pe bucurestenii care locuiesc in zona. Pasajul care va lega Splaiul Independentei de autostrada A1, Bucuresti-Pitesti, se doreste a fi o alternativa de preluare a traficului de pe bulevardul Iuliu Maniu, insa lucrarile realizate cu „viteza melcului” continua sa ii supere pe locuitorii zonei, care petrec cu 50% mai mult timp la volan decat in mod obisnuit.

Intersectia dintre bulevardul Ferdinand si Mihai Bravu mareste timpul petrecu in masina

La intersectarea celor doua strazi par a se crea frecvent ambuteiaje care ii obliga pe soferii ce vin din directia Ferdinand sa petreaca in masinile personale mai mult timp. Blocajele pot fi usor evitate, datorita aplicatiilor care ofera informatii reale din trafic. Bucurestenii pot economisi pana la 30 de minute, si pot ajunge mai rapid la destinate.

Centura Capitalei – o sosea permanent renovata

Centura Bucuresti preia cel mai mare numar de masini mari care transporta marfa. Este o sosea ce trebuie evitata in timpul saptamanii, in special in timpul orelor de varf. Timpul pierdut in trafic, este substantial din pricina benzilor inguste, a lucrarilor de intretinere permanent neterminate si a legaturilor cu zonele rezidentiale din apropiere. Specialistii care monitorizeaza traficul atrag atentia celor care doresc sa ajunga catre Aeroportul Otopeni ca trebuie sa isi ia o marja generoasa de timp, daca circula la ore de varf.

Alte Articole de 1 :

Makita HR2470 si Bosch GBH 2-26 DFR (1) (1)

Makita HR2470 sau Bosch GBH 2-26 DFR?

Un ciocan rotopercutor se situeaza undeva la mijloc intre o bormasina cu percutie si un demolator. Asa cum probabil stii deja rotopercutoarele pot avea sisteme de prindere diferite si se...