Cablul OLFLEX SERVO FD 7TCE – in portofoliul Lapp

Cablul ÖLFLEX SERVO FD 7TCE este noul produs ce va fi lansat de LAPP la salonul SPS IPC Drives 2018 din Nürnberg, în hala 2, standul 310, ce va avea loc în perioada 27 – 29.11.2018.

În trecut, numărul mare de reglementari stricte au făcut de multe ori cablarea mașinilor în SUA o sarcină foarte complexă și consumatoare de timp, deoarece se utilizau numeroase tipuri de cabluri, în funcție de locul în care au fost instalate.

Dar cablul ÖLFLEX SERVO FD 7TCE de la LAPP îndeplinește o serie de standarde care fac posibilă utilizarea unui singur cablu de la tabloul de comandă sau invertor până la echipament; traseul se poate realiza pe pat de cablu sau prin montaj într-un lanț portcablu, indiferent dacă este pentru aplicații statice, flexibile sau foarte flexibile.

Producătorii de mașini și instalații nu mai trebuie să stocheze diferite tipuri de cabluri, făcând achizițiile și depozitarea mult mai simple. Cablul este disponibil cu și fără perechi de control, pentru conectarea senzorului de temperatură sau a bobinei de frână.

Caracteristicile modelului de cablu ÖLFLEX SERVO FD 7TCE:

  • rezistent la lumina UV;
  • întârziere la propagarea focului în conformitate cu testul de incendiu FT4;
  • rezistență la ulei crescută în conformitate cu Oil Res I / II;
  • conductori realizați din lițe de cupru ultra-fine, ceea ce face ca acest cablu să fie extrem de flexibil (este adecvat pentru raze mici de îndoire, cum ar fi cele care pot apărea în paturile de cablu și chiar și pentru lanțurile portcablu cu mai multe milioane de cicluri de îndoire);
  • materialul de izolare a conductorilor este selectat cu atenție și conferă cablului capacitate redusă (acest lucru minimizează căderea de tensiune pe distanțe mai lungi de instalare și reduce curenții capacitivi dintre conductori și sistemul de ecranare).

Deoarece cablul ÖLFLEX SERVO FD 7TCE este listat în UL ca un cablu pozabil conform “TC-ER” (permite pozare neprotejată între patul de cablu și dulapul electric pe maxim 1,8 m ) și un “cablu flexibil de alimentare a motorului”, acesta poate fi instalat nu numai în dulapurile electrice, ci și pe teren, pentru conectarea motoarelor electrice. Acest lucru este deosebit de util în instalațiile mari, livrate ca părți individuale și asamblate doar de către utilizator sau dacă o instalație este extinsă la o dată ulterioară.

Angajații responsabili pentru dezvoltarea ÖLFLEX SERVO FD 7 TCE au câștigat premiul Eddie LAPP, un premiu intern acordat pentru inovare.

 

LAPP, o forță mondială, mereu alături de compania dvs.

Fondat în 1957, LAPP numără 17 unități de producție mondiale, 100 de parteneri, 40 de companii, peste 3.440 de angajați în întreaga lume, o echipă de peste 600 de specialiști, mai mult de 40.000 de produse standard, care formează baza în configuratoarele de produse LAPP.

La baza acestor rezultate stau calitatea produselor și serviciilor, precum și funcționalitățile orientate spre client. Compania noastră asigură un sistem de livrare rapidă premium și furnizează servicii logistice și tehnice individuale, cum ar fi livrări expres în mai puțin de 24 de ore, livrare dimineața, livrare specială sau transport în avion.

DATE DE CONTACT

Nume: Victoria Ghigeanu
Functie: Specialist Marketing
Email: victoria.ghigeanu@lappkabel.ro
Telefon: 0746176765
Website: www.lappkabel.ro
Cuvinte cheie: cablu, LAPP Romania, LAPP, ÖLFLEX SERVO FD 7TCE, cabluri, cablare

Alte Articole de 371 :