Cabluri noi ETHERLINE® Profinet de la Lapp

Manopera minima la conectarea dispozitivelor, asamblare usoara cu o singura scula si un transfer mare de date: cablu Lapp ETHERLINE® PN CAT.6A Fast Connect combina toate aceste proprietati. Noul cablu de date pentru frecvente mari este ideal pentru clientii din sectorul de productie al masinilor industriale, echipamentelor de automatizare sau in constructia retelelor de date in zone industriale sau rezidentiale, oriunde volume mari de date trebuie transferate in deplina siguranta.

Daca un cablu imbatraneste sau este deteriorat si apartine unei masinarii sau dulap de control, trebuie sa fie inlocuit cat mai repede pentru a evita oprirea fluxului de productie sau alte consecinte si mai dramatice. Dar procesul de inlocuire necesita timp.

Cabluri noi ETHERLINE® Profinet de la LappLapp a acordat o atentie marita acestui aspect: datorita tehnologiei Fast Connect, noul cablu ETHERLINE® PN CAT.6A Fast Connect are avantaje fata de produse similare cand vine vorba de procesare in vederea conectarii. Datorita unui sistem de izolator in cruce care separa cele patru perechi torsadate, ecranarea individuala a perechilor nu mai este necesara. In consecinta, la montarea conectorilor, nu mai este nevoie sa fie indepartat, de pe fiecare pereche, ecranul din folie aluminizata. Acest fapt aduce o reducere a timpului alocat conectarii si usureaza munca. Mai mult, scula speciala de la Lapp asigura procesarea facila a capatului de cablu, reducand si mai mult timpul de conectare. Noul sistem de ecranare asigura de asemenea o durata de viata sporita.

La 10 gigabits pe secunda, ETHERLINE® PN CAT.6A atinge rata maxima de transmitere a datelor specifica cablurilor cu conductori din cupru utilizate in mediul industrial. Toate cablurile Lapp destinate protocolului Profinet sunt compatibile unele cu altele si cu produsele competitorilor. Suplimentar fata de incadrarea in cerintele standardului Prtofinet, solutiile Lapp sunt certificate pentru utilizare pe piata nord-americana (UL certification) astfel incat nu sunt necesare certificari suplimentare pentru aplicatiile destinate acestei piete.

ETHERLINE® PN Cat.6A este fabricat in 7 versiuni:trei versiuni destinate instalarii fixe (Tip A) cu manta din PVC cu intarzierea propagarii focului, cu manta fara halogeni si ci intarzierea propagarii focului FRNC sau cu manta din PUR ( fara halogeni, cu intarzierea propagarii focului si rezistenta mecanica crescuta ). Suplimentar Lapp ofera doua variante pentru utilizare flexibila ( Tip B ), una cu manta din PVC si alta cu manta fara halogeni, cu intarzierea propagarii focului si doua solutii pentru aplicatii superflexibile ( Tip C ), cu manta din PVC sau PUR. Mai mult, patru versiuni au diametrele exterioare minimizate pentru a putea fi folosite in zone cu spatiu restrictionat. Combinatiile dintre diversele tipuri de materiale de izolatie si diametrele exterioare acopera cerintele unei game foarte largi de aplicatii.

Despre Lapp Group

Cu sediul central in Stuttgart, Germania, Lapp Group este lider de solutii integrate si produse recunoscute in domeniul cablurilor si tehnologiei de conectare. In prezent, compania numara 3.300 de angajati la nivel mondial, 17 unitati de productie, 39 de filiale si 100 parteneri distribuitori. Piata principala a Grupului o reprezinta masinariile industriale si sectorul energetic, dar produsele Lapp pot fi gasite intr-o gama larga de aplicatii, precum petrol si gaze, industria alimentara, industria chimica, industria farmaceutica, energie solara.

Despre Lapp Kabel Romania

Lapp Kabel Romania activeaza pe piata din 2013, oferind o gama diversificata de produse: cabluri de forta si comanda ÖLFLEX, cabluri de fibra optica HITRONIC, echipamente si accesorii fibra optica, cabluri industriale Ethernet ETHERLINE, cabluri coaxiale si cabluri telefonice UNITRONIC, sisteme de transmitere date, conectori industriali EPIC, presetupe SKINTOP, sisteme de tuburi de protectie si sisteme lant portcablu, sisteme de marcare si etichetare FLEXIMARK, unelte si accesorii pentru cabluri.

De asemenea, Lapp Kabel Romania va propune servicii la cele mai inalte standarde: asistenta tehnica in scopul alegerii solutiei optime pentru maximizarea performantelor tehnice si minimizarea costurilor; livrare oriunde in lume si livrare rapida in tara, indiferent de cat de complexe sau speciale ar putea fi cerintele; flexibilitate, pentru a satisface cele mai diverse nevoi.

DATE DE CONTACT

Nume: Victoria Ghigeanu
Functie: Marketing Specialist
Email: victoria.ghigeanu@lappkabel.ro
Telefon: 0746176765
Website: www.lappkabel.ro
Cuvinte cheie: lapp, cabluri, cabluri industriale, presetupe, lapp group, tuburi de protectie pentru cabluri, lant port cablu, cablu de date, ethernet, etichete cabl

Alte Articole de 381 :

12 teze despre viitor la LAPP

Este dificil sa faci predictii, in special despre viitor - aceasta afirmatie ii este atribuita lui Niels Bohr, si Samuel Goldwyn, Mark Twain, Robert Storm Peter