Cadoul bine ales, de la clasic la modern

G014-Alm04_1-1000x1500

Sărbătoare occidentală a îndrăgostiţilor, importată cu succes de români, pe fondul unei globalizări tot mai pregnante ce îmbracă diverse forme, în pofida faptului că aveau deja, tot în luna februarie, o sărbătoare neaoşă a iubirii, Dragobetele, Valentine’s Day  este o ocazie cu care îndrăgostiţii îşi fac cadouri şi petrec clipe romantice.

Regula nescrisă era ca îndeosebi iubiţii să fie cei ce fac cadouri iubitelor, deşi, în contextul unui patriarhat aflat la apus de eră, iniţiativa gestului de a dărui ceva material celui drag, dincolo de sentimente și alte „bunuri” imateriale, venea şi de la doamne/domnişoare.

În lumea cotidiană, patriarhatul încă-şi mai revendică apatic drepturile, dar femei de succes precum Angela Merkel, Theresa May sau Christine Lagarde cu ale lor virtuţi în domeniile în care-şi desfăşoară activitatea par să-i spună, fără a se constitui în propovăduitoare ale feminismului, că lumea totuşi evoluează. Şi noi românii trăim în această lumea în permanentă mişcare spre un înainte, căci, iată avem şi noi, în premieră!, un premier de gen feminin, Viorica Dăncilă.

Oricum ar fi, februarie e una dintre lunile din an în care iubiţii au găsit noi prilejuri de a-şi dovedi dragostea prin cadourile pe care reciproc, mai mult sau mai puţin, şi le fac. Dacă privim mai pragmatic lucrurile, dacă ea dăruiește celui iubit, de Valentine’s Day, un cadou bine ales, el va fi mai strălucitor, va arăta mai bine etc. Cu alte cuvinte, iubitul ei va fi cel mai…, ceea ce, în mod indubitabil, se constituie într-un plus chiar pentru cea care a dăruit atât de inspirat. Odată stabilit că acest gen de sărbătorire a iubirii este  una de tip win-win, nu ne rămâne decât să facem modeste încercări de sugestii celor care oricum se pricep mai bine decât bărbaţii la cumpărături. Şi ce anume să alegi pentru a-ţi arăta iubirea?

G018-Mat02_2-1000x1500Pentru a evita risipa de timp şi energie, te poţi orienta spre oferta online unde opţiunile sunt extrem de diverse: de la clasicele jachete barbati elegante, în combinatie optimă între modernism şi stilul clasic, combinaţie ce oferă o diversitate de modele, până la futuristele ceasuri sau telefoane deştepte, toate într-un număr imens de variante, opţiuni şi caracteristici tehnice. Jachetele de bărbaţi de la un nume consacrat precum Antonio Gatti sunt caracterizate prin varietatea modelelor puse pe piaţă, într-o gamă variată de  culori şi stiluri, colecţia mergând de la cele de tip casual, colegiu sau aviator, până la mai elegantele abordări de croiuri de tip sacou sau matlasate.

În zona darurilor clasicizate se situează şi posibilele alegeri de pantaloni barbatesti ce vor putea fi făcute din „rafturile” ce conţin creaţiile purtând sigla Antonio Gatti, ai cărei creatori, parcă special spre a veni în ajutorul celor nehotărâte, şi-au lansat noua colecție de produse din această categorie.

Diversitatea de produse ce pot căpăta statutul de cadou care să marcheze o anume dată importantă din viaţa noastră poate fi de natură să ne pună în dificultate în actul alegerii, dar şi asta poate fi o dovadă de iubire, nu credeţi?

Alte Articole de 1 :

venit-instabil

4 trucuri pentru un venit instabil

Cum faceti fata cheltuielilor cu un buget neregulat? Luati in considerare aceste patru strategii pentru a va ajuta sa bugetati cu un venit variabil si sa castigati incredere financiara. Este...

test-de-sarcina

Simptomele precoce ale sarcinii

Desi poate parea ciudat, prima saptamana de sarcina se bazeaza pe data ultimei perioade menstruale. Ultima ta menstruatie este considerata saptamana 1 a sarcinii, chiar daca inca nu ai fost...

pexels-curtis-adams-3773573

Mobila de bucătărie în sincron cu cea din living

De multe ori, în locuințele moderne, bucătăria este o extensie a sufrageriei. Așadar, tot mai mulți designeri de interior recomandă ca mobila sufragerie să aibă aceleași tonuri cu cea din...