Cadouri cu Bere pentru Barbati ? O idee cu Stil de la Artisti Romani

Esti in pana de idei si nu stii ce cadou ai putea alege pentru un barbat ? Fie ca-ti este prieten, coleg, sot sau chiar seful tau, nu-i deloc simplu sa gasesti un cadou memorabil, fara sa spargi pusculita si fara sa fie un kitch.

Cadouri memorabile pentru barbati. La asta s-au gandit vreme de cateva zile artistii de la Zebra Gifts inainte de a crea acest cadou concept unicat: Cadouri cu Bere: The Beer Man Box.

Cadoul The Beer Man Box este un cufar antichizat si personalizat ce contine o selectie de sase beri de exceptie. Care barbat din lume nu ar aprecia o selectie de 6 beri premiate international sau provenind de la cele mai vechi fabrici de bere din lume?

Berile sunt livrate într-un cufar din lemn pictat manual de artisti plastici, personalizat cu numele sarbatoritului. Scrisul si grafica cufarului reproduc inscriptionarile cuferelor cu care birjarii livrau bere catre bodegile din Europa secolului al XIX-lea.

Berile de prestigiu prezente in cufar sunt:

Skull Splitter, singura bere scotiana este Castigatoare a Supreme Champion Winter Beer of Britain 2001, „roscata” e o scotiana cu traditie, cu o usoara aroma de scotch învechit în butoaie de stejar.

Rodenbach Grand Cru. Medaliata cu aur la categoria Belgian Sour Ale de la World Beer Cup Seattle, „roscata” este o belgiana rafinata cu o istorie din 1821, când fratii Rodenbach au investit într-o fabrica de bere, celebra pentru metoda sa de producere a berii: amestecul din bere tânara si bere învechita timp de 18-24 luni în butoaie de stejar.

Delirium Tremens. Premiata cu multiple medalii, inclusiv Medalia de Aur la World Beer Championship si Medalia de Aur la Tel Aviv, „blonda” se fabrica într-o berarie veche de 360 de ani. Gustul unic este dat de cele trei drojdii diferite utilizate.

Pater Lieven Blonde. Aventura începe la sfârsitul sec. XIX, când Arthur Van den Bossche a construit o fabrica de bere artizanala, viitoarea Brasserie Van den Bossche. În anul 2000 a obtinut aur la cel mai mare festival de bere din Canada.

Abbaye de Forest. Premiata cu Medalia de Bronz la Australian International Beer Awards, este o bere savuroasa si racoritoare, de fermentare tripla si refermentata în sticla.

Floreffe Double. Obtinerea „brunetei” belgiene este metoda traditionala a calugarilor manastirii Floreffe (decantata la rece, berea este îmbuteliata fara a fi filtrata). Este „îmbogatita” cu zahar candel si un amestec de mirodenii secrete.

The Beer Man Box este mai mult decat un simplu cadou cu bere. Este o poveste, este experienta unei degustari de beri cu istorie. The Beer Man Box de la Zebra Gifts poate fi optiunea unui cadou cu stil pentru un barbat.

Berile vor fi savurate, cufarul va fi pastrat de sarbatorit peste ani si ani, iar tu vei putea ramane în amintirea lui ca fiind o persoana extrem de inspirata în alegerea unui cadou unic si memorabil.

DATE DE CONTACT

Nume: Daniel Stanica
Telefon: 0753392252
Website: https://zebragifts.ro
Cuvinte cheie: cadouri cu bere, cadouri unicat, cadou unic, zebra gifts

Alte Articole de 255 :