Cadouri handmade… cadouri unicat

Deja imaginatia mea este… oarba, epuizata si inutila cand este vorba de anumite persoane. Intrebate mereu, din bunul simt de a oferi ceva simbolic, dar pretios ca amintire, raspunsurile primite la ordinea evenimentelor erau de genul: ‘Am de toate, nu imi trebuie nimic!’. Bun asa, m-am eliberat si de data aceasta, insa eticheta de sine nu-mi da pace. Uite ca anul acesta am vrut sa fiu mai deosebita si am achizitionat de pe site-ul www.artmyway.ro, ce am vrut eu pentru fiecare situatie in parte.

Am dat click pe … barbati… butoni cu mecanism de ceas?! Interesant, baieti, gata cu intarziatul la bere… dupa program! Am revizuit lista cu barbatii pe care ii cunosc, am stabilit pentru fiecare cate un cadou buclucas, insa sensibil… (cadoul). Nu ca acel ceas ar functiona, insa isi face traba la nivel psihic, intelegeti? Ma gandesc ca as putea sa pun butonii la camasa, cu biletel atasat in buzunarul superior: ‘Consulta ceasul dupa ora 16.00, sa nu te ratacesti mai mult pe drum…’. Zis si facut, primul care o pateste… e sotul meu. A dat sa evite butonii cu pricina, motivand ca vrea altii, asa am si facut, seara am pus cum a dorit el, iar dimineata i-am inlocuit,  cum am vrut eu! Teoretic a fost cum a zis el si practic, cum am dorit eu!

Inel Steampunk 17 rubine… ‘razbunare’ de vis

Nu se putea lasa mai prejos sotul si imi da rasplata, un inel Steampunk 17 rubine, reglabil, cu acelasi mecanism de ceas vintange.  Am facut ochii mari de uimire… bijuteria seamana identic cu butonii oferiti pentru camasa. Il pufneste rasul, pe mine ma apuca mirarea, confuzia si bineinteles admiratia fata de gestul foarte frumos facut de el. Nu ma asteptam, el mi-a intors-o cu o replica superba, acum ne asortam de minune. M-a starnit nerabdarea pentru urmatoarea petrecere, la niste prieteni si am pus pariu ca nu multi o sa observe micile bijuterii si modul cum le purtam, eu pe deget, iar el la camasa. 

Intre timp,  sa alegem cadourile. Suntem ca doi scolarei, eu pe laptop, el pe tableta, plus fi-miu care ne coordona din umbra, de pe calculator.

Cadouri handmade… last minute

Mai in gluma, mai in serios, fi-miu acceseaza rubricuta reduceri. Am luat decizia toti trei de a cumpara ‘Papion si butoni bronz lemn statement’, superbi, avand in vedere combinatia piese micute, autentice, dintr-un ceas, aplicate foarte inteligent pe intregul papion. Acesta se poate purta la birou, fiind clasificat ca smart-casual sau office. Mi-a placut ideea enorm. 

Bun, am comandat, platit, primit, totul facut cum trebuie… credeam noi! Cu o zi inaintea evenimentului, tot fi-miu spune hai sa-i cumparam si Elenei ceva, nu e frumos doar pentru Tibi. Da, tu spui, tu cauti, noi platim ca nu mai vedeam timp suficient. Spre multumirea tuturor, al doilea cadou a sosit la timp. 

Ceas cu lantisor aparat foto. Ador, da ador cadourile handmade, mai ales livrate in ultimul minut!

Alte Articole de 596 :