Calitate si rafinament cu scari interioare din lemn

Toti cei care urmeaza sa inceapa constructia unei case cu etaj si cu mansarda trebuie sa se gandeasca serios la posibilitatea de a alege scari interioare din lemn pentru a face legatura dintre parter si etaj sau dintre etaj si mansarda. Chiar daca nu vorbim despre cabane sau case din lemn, trebuie spus ca lemnul poate fi cea mai potrivita alegere pentru scari interioare care sa ofere calitate si rafinament in orice casa.

Avantajele scarilor interioare din lemn

Lemnul folosit pentru scari interioare este lemn natural si masiv, de cele mai multe ori provenind de la arbori de esenta tare precum stejarul. Exista si lemn de brad, fag sau frasin pentru astfel de scari interioare. Oricare dintre aceste esente de lemn sunt alegerea ideala pentru scarile interioare ale casei tale.

Te vei bucura de scari interioare cu o foarte mare durabilitate chiar si in conditii de umiditate, mai ales daca optezi pentru stejar. De asemenea, pentru a creste rezistenta lemnului, acesta este tratat cu diferite substante. Peste lemn se aplica materiale precum ulei sau lac. Acestea vor spori rezistenta la factorii de mediu si vor face mai usoara intretinerea scarilor interioare din lemn.

Dincolo de rezistenta indelungata si de usurinta de intretinere a scarilor interioare din lemn, un alt avantaj este dat de rafinamentul si eleganta pe care scarile interioare din lemn le pot aduce in orice casa. Indiferent de design-ul interior si de stilul arhitectural al casei, scarile interioare din lemn se pot executa si monta astfel incat sa se incadreze perfect in orice stil de amenajare interioara.

Cerinte tehnice pentru scari interioare din lemn

Lemnul este un material foarte versatil si din acest punct de vedere poti sa ai incredere ca vei gasi un model de scara interioara potrivit pentru spatiul avut la dispozitie. Cu toate acestea, trebuie spus ca exista anumite cerinte tehnice pe care spatiul trebuie sa le indeplineasca pentru a putea fi construite astfel de scari interioare.

In primul rand vorbim despre spatiul necesar pentru rampa scarilor interioare. Pentru acest spatiu este nevoie de o suprafata de cel putin 3 metri lungime pe 1,2 metri latime. Daca iti doresti chiar doua rampe pentru scarile interioare, atunci spatiul necesar trebuie sa masoare minim 2,5 metri lungime pe 2,1 metri latime. Si inaltimea spatiului este importanta pentru construirea unor scari interioare. Cu cat inaltimea este mai mare, cu atat numarul treptelor scarilor interioare este mai mare.

Alege scari interioare de calitate superioara

Prin prisma faptului ca scarile interioare nu sunt o lucrare pe care sa o faci frecvent, este foarte important sa alegi scari interioare care sa fie de cea mai buna calitate. Pentru acest lucru este important ca lemnul sa fie uscat natural un timp cat mai indelungat si apoi sa fie tratat cu diferite substante.

De asemenea, in functie de esenta lemnului folosit pentru scarile interioare grosimea treptelor trebuie sa fie intre minim 40 de milimetri pentru stejar si 80 de milimetri pentru brad. Stil Compact Design pune la dispozitie clientilor scari interioare din lemn de calitate de top.Intra acum pe www.designscari.ro pentru a descoperi oferta de astfel de scari de interior.

DATE DE CONTACT

Telefon: 0720.047.895
Website: https://www.designscari.ro
Cuvinte cheie: scari interioare

Alte Articole de 206 :

Scutere electrice premium de la Super SOCO

Trăim într-o perioadă în care orașele noastre devin tot mai aglomerate și tot mai poluate. Timpii petrecuți în trafic cresc de la an la an iar în unele zone