Cămășile hawaiiene – cum și unde se poartă?

1

Cu toții cunoaștem cămășile hawaiiene. Sunt acele cămăși bărbătești super înflorate, pe care le vedeam initial prin filme la domnii care stăteau pe plajă, cu un cocktail în mână. Cu timpul, am început să le vedem peste tot, fiecare bărbat dorind să aibă o astfel de cămașă.

Totuși, aceste cămăși nu sunt potrivite pentru a fi purtate oricum și oriunde. Chiar dacă sunt tare frumoase, ar fi nepotrivit ca un domn să se îmbrace cu o cămașă cu flori la o întâlnire importantă de afaceri. În plus, ele ne duc cu gândul la relaxare, așa că trebuie purtate într-un mediu poprice relaxării.

2Cămășile hawaiiene pot fi purtate în vacanță, cu o pereche de pantaloni scurți sau o pereche de blugi, în timp ce admiri un apus pe malul mării. Bineînțeles, nu este singura lor utilizare. Mai ales acum că au apărut o mulțime de modele de cămăși bărbătești, motivul floral a început să își facă din ce în ce mai des apariția pe acestea.

O cămașă înflorată poate fi purtată la o ieșire cu prietenii, la un festival în aer liber, la o plimbare prin oraș. Totuși, dacă alegeți o astfel de cămașă, este bine să optați pentru pantaloni într-o singură culoare, pentru a nu avea o ținută prea colorată. Cămășile foarte colorate merg bine cu pantaloni albi sau în culori deschise. Astfel accentual este pe cămașă iar voi veți avea o ținută veselă fără să arătați ca niște clovni.

3În general acest tip de cămăși sunt lungi, însă în ultima perioadă au apărut și cămăși înflorate slim fit. Atenție însă la felul în care arătați. Acestea sunt potrivite doar pentru bărbații care arată într-un anume fel. Dacă aveți puțină burtă, optați pentru un model mai larg.

Cu siguranță aveți de unde alege de pe Felamo.com, unde am văzut o mulțime de modele de cămăși bărbătești înflorate.

Alte Articole de 1 :

ecomunicate

Unde poti paria pe Gala Premiilor Oscar 2021?

Ediția cu numărul 93 a Premiilor Oscar este programată pe 26 aprilie, atât în Dolby Theatre cât și în Union Station din Los Angeles. Acest eveniment este considerat unul dintre...

image001

Pariază ca profesioniştii!

Jocurile de noroc sunt într-o continuă creştere de popularitate. Şi de ce să nu fie aşa atâta timp cât îţi iei porţia de adrenalină şi realizezi şi câştigurile pe care...

agrotextil-produs-de-calitate

Agrotextil: produs de calitate, ieftin, util!

Literal, în fiecare al doilea articol despre grădinărit veți găsi recomandări pentru a acoperi suprafața grădinii cu un strat de mulci. În același timp, cel mai bun tip de material...