Cămășile hawaiiene – cum și unde se poartă?

1

Cu toții cunoaștem cămășile hawaiiene. Sunt acele cămăși bărbătești super înflorate, pe care le vedeam initial prin filme la domnii care stăteau pe plajă, cu un cocktail în mână. Cu timpul, am început să le vedem peste tot, fiecare bărbat dorind să aibă o astfel de cămașă.

Totuși, aceste cămăși nu sunt potrivite pentru a fi purtate oricum și oriunde. Chiar dacă sunt tare frumoase, ar fi nepotrivit ca un domn să se îmbrace cu o cămașă cu flori la o întâlnire importantă de afaceri. În plus, ele ne duc cu gândul la relaxare, așa că trebuie purtate într-un mediu poprice relaxării.

2Cămășile hawaiiene pot fi purtate în vacanță, cu o pereche de pantaloni scurți sau o pereche de blugi, în timp ce admiri un apus pe malul mării. Bineînțeles, nu este singura lor utilizare. Mai ales acum că au apărut o mulțime de modele de cămăși bărbătești, motivul floral a început să își facă din ce în ce mai des apariția pe acestea.

O cămașă înflorată poate fi purtată la o ieșire cu prietenii, la un festival în aer liber, la o plimbare prin oraș. Totuși, dacă alegeți o astfel de cămașă, este bine să optați pentru pantaloni într-o singură culoare, pentru a nu avea o ținută prea colorată. Cămășile foarte colorate merg bine cu pantaloni albi sau în culori deschise. Astfel accentual este pe cămașă iar voi veți avea o ținută veselă fără să arătați ca niște clovni.

3În general acest tip de cămăși sunt lungi, însă în ultima perioadă au apărut și cămăși înflorate slim fit. Atenție însă la felul în care arătați. Acestea sunt potrivite doar pentru bărbații care arată într-un anume fel. Dacă aveți puțină burtă, optați pentru un model mai larg.

Cu siguranță aveți de unde alege de pe Felamo.com, unde am văzut o mulțime de modele de cămăși bărbătești înflorate.

Alte Articole de 1 :

ecomunicate

Cum creez un CV original

CV-ul dvs. este prima impresie pe care o au angajatorii despre dvs. De aceea este atat de important sa arati rapid de ce esti un candidat de top pentru rolul...

acr30_125_ron_cu_brad_batoane_scortisoara_conuri_globuri.

Cum sa decorezi casa anul acesta: ghid pas cu pas

Nu doar bradul de Craciun si masa din sufragerie merita o atingere magica in acest an. Si restul casei trebuie imbracat in culorile si accesoriile specifice acestei sarbatori de sfarsit...