Care sunt avantajele procesului de debitare cu laser in 2020

Un proces foarte precis si mai ales rapid / sigur de taiere a diverselor materiale este debitarea cu laser. Aceste servicii pot sa ajute compania ta sa isi creasca productivitatea de munca si sa aiba parte de proiecte reusite mai multa vreme.

Raza laser creata in urma servicii profesionale de debitare cu laser este una foarte mica dar precisa pentru ca orice material sa fie rapid taiat.

Traseul fasciculului este controlat de parametrii computerului și este atât de puternic încât totul din calea sa este vaporizat, ars sau topit. Acest proces creează o tăiere precisă. Precizia și micile perioade de transformare asociate cu tăierea cu laser au adesea o opțiune de fabricație eficientă și rentabilă.

Aplicațiile obișnuite includ tăierea foilor de metal, semifabricate plate, piese formate, știfturi și semne. Precizia și viteza acestui sistem, în special la materialele subțiri, scad dramatic timpul de plumb și reduce resturile de materiale. Capacitățile de tăiere cu laser a echipei noastre sunt diverse si acopera orice fel de nevoie a clientului.

Echipa Laser Processing Romania se străduiește să servească următoarele industrii prin furnizarea de servicii de tăiere cu laser de precizie pentru: aparat, automobile, construcții, stomatologice, electrice, fixare, mobilier, guvern și apărare, feronerie, încălzire și răcire, industriale, mucegai de inserție, iluminat, marin, medical, putere instrumente, clădiri solare și verzi și articole sportive.

Toate rulajele sunt monitorizate și inspectate pentru a verifica dacă produsele sunt produse în conformitate cu specificațiile. Metodele de monitorizare și inspecție includ controlul statistic al proceselor (SPC), sisteme avansate de urmărire a metrologiei și instrumente de măsurare vizuală.

Procesul de tăiere cu laser este, de asemenea, foarte rapid și poate fi repetat cu ușurință, cu niveluri de precizie la fel de ridicate. Datorită lățimii kerf rezultate, această metodă permite niveluri mai mari de utilizare a foilor, permițând o cuibare eficientă a părților. Acest lucru face posibilă economisirea consumului de materiale și reducerea costurilor asociate cu deșeurile totale de resturi.

În plus, tăierea cu laser se adaptează cu ușurință cerințelor de producție în continuă schimbare, atât în ceea ce privește volumul producției, cât și nevoile pieței. Echipamentele folosite pentru tăierea cu laser pot fi configurate și re-expuse pentru nevoi specifice mult mai rapid decât instrumentele asociate proceselor tradiționale de tăiere. Și întrucât materialele tăiate cu lasere de obicei nu necesită curățare suplimentară, utilizarea tăierii cu laser crește randamentul și elimină alte operații secundare, permițând produsului să fie pus la dispoziția clienților în mai puțin timp.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte articole de Parol Protege:

Aflati care sunt beneficiile apei kangen/alcaline pentru sanatatea dumneavoastra.
Afla care sunt avantajele majore ale procesului de debitare cu laser
Alege servicii profesionale de debitare laser oferite de catre echipa LASER PROCESSING ROMANIA.
A profita la maxim de Google AdWords înseamnă că trebuie să fim constant la curent cu strategiile optimizării campaniei. În fiecare an, companiile toarnă mii și
Afla cum poti alege doar cele mai bune servicii de debitare cu laser pentru succesul proiectului tau.