Care sunt etapele de montare ale unei scari interioare din lemn?

Scarile de interior din lemn imbunatatesc aspectul integral al casei daca sunt alese cu grija si sunt amplasate in locul cel mai potrivit. In plus, sunt practice si utile, au un aspect placut si fac legatura intre etaje.

Indiferent de forma aleasa, acestea trebuie proiectate corect, montate cu atentie si intretinute corect, daca vreti sa faceti o investitie pe termen lung.

In procesul de executie a unei scari interioare lemn, se confera o mare importanta finisarilor finale. Se folosesc lacuri speciale, care le imbunatatesc aspectul si le ofera un plus de culoare si luciu.

Toata lumea isi doreste scari interioare de lemn care imbina perfect cele doua elemente de baza, si-anume: un aspect estetic desavarsit si o rezistenta sporita la trafic. Scarile de calitate superioara nu ar trebui sa isi modifice proprietatile nici sub actiunea factorilor chimici sau fizici.

La Stil Compact Design gasiti produse moderne, care ridica la inaltimea asteptarilor chiar si celor mai exigenti clienti. Optati pentru forma si structura dorita in functie de stilul care va defineste.

Care sunt etapele de montare ale unor scari interioare din lemn?

Etapele de montare sunt destul de complexe, de aceea trebuie sa apelati la adevaratii profesionisti in domeniu si sa alegeti intotdeauna calitatea. Iata care sunt pasii de urmat?

*Efectuarea masuratorilor

Prima data, trebuie facute masuratorile suprafetelor unde urmeaza sa fie instalata scara. Apoi se face o schita, cu detalii clare si se decide inaltimea treptelor precum si latimea scandurilor de lemn folosite. In cadrul proiectului se stabilesc toate datele necesare si se face si calculul pentru necesarul de materiale.

*Montarea stalpilor de rezistenta

Apoi se monteaza stalpii de rezistenta, dupa indicatii clare si precise.  Echipa cunoaste toate detaliile necesare pentru a face un montaj corect si rapid. Stalpii de rezistenta au un rol vital pentru ca acestea vor sustine greutatea treptelor si a persoanelor care urca si coboara pe scara.

*Montarea treptelor

Pasul urmator consta in instalarea treptelor. Cu ajutorul unui boloboc se stabileste nivelul apoi se fixeaza placile.

*Montarea balustradelor

Acest pas poate lipsi in cazul unor proiecte, cand anumite tipuri de scari interioare lemn nu sunt prevazute cu balustrada. Acest lucru ramane la latitudinea utilizatorilor. Balustrada se monteaza la final, ori prin fixare, ori prin insurubare.

Care sunt costurile umor scari interioare de lemn?

Trifele variaza de la un proiect la altul insa merita sa solicitati o oferta personalizata, pentru a sti exact despre ce este vorba.

Nu uitati ca pretul exprima nivelul de calitate al lucrarilor executate. Intotdeauna o echipa de profesionisti va asigura de rezistenta scarilor si de faptul ca veti fi absolut impresionati de aspectul finit al acestora.

Este extrem de important sa primiti garantia unei scari interioare lemn sigure, care rezista foarte bine in timp, pentru a fi feriti de incidente neplacute.Daca mai aveti nevoie de informatii suplimentare, accesati site-ul scaralemn.ro si luati legatura cu echipa de profesionisti Stil Compact Design.

DATE DE CONTACT

Website: https://scaralemn.ro/
Cuvinte cheie: scari interioare lemn

Alte Articole de 206 :

Avantajele inchiderii teraselor cu sticla

Multe persoane au in vedere un serviciu de inchidere terasa cu sticla, de aceea este important sa stiti cateva lucruri despre un astfel de serviciu cat mai bun.