Cat de avantajos este sa cumperi dintr-un magazin de biciclete online?

magazin biciclete bucuresti

In trecut, bicicletele se puteau cumpara doar din magazinele fizice. Probai cateva modele si il alegeai pe cel care ti se potrivea cel mai bine. Internetul, insa, a schimbat regulile inca din a doua jumatate a anilor 90’. Shoppingul online este din ce in ce mai popular, iar piata dedicata ciclismului s-a alaturat si ea trendului. Insa apare o intrebare fireasca: „cat de avantajos este sa cumparam biciclete din magazinele online?” Putem sa facem achizitia potrivita doar ,,rasfoind” paginile lui Google?

Shoppingul din magazinele de biciclete online poate fi facut in doua modalitati:

  • Respectivul magazin de biciclete are si un showroom unde poti proba modelele care te intereseaza. Un exemplu potrivit este Veloteca. Cunoscutul magazin de biciclete este prezent atat fizic, cat si online si ofera servicii de consultanta clientilor sai. Astfel, chiar daca nu achizitionezi produsele mult dorite pe loc, vei sti data viitoare cand vizitezi magazinul de biciclete online ce sa adaugi in cosul virtual.
  • Esti cunoscator al acestui domeniu si deja stii ce sa cumperi. Caracteristicile din paginile de produs ale bicicletelor pot dezorienta o persoana care isi doreste sa intre in lumea ciclismului. Insa, un veteran merge direct la tinta si nu are nevoie sa testeze modelul pe care si-l doreste. Daca deja stii ,,cu ce se mananca” lumea ciclismului, shoppingul online este o varianta ideala pentru tine.

De altfel, cine nu imbratiseaza shoppingul online in zilele noastre? Indiferent ca vorbim de magazine de biciclete sau nu, este mult mai comod sa stai in fata laptopului si sa alegi produsele pe care ti le doresti. Daca secolul XX a fost cunoscut ca ,,secolul vitezei”, secolul actual deformeaza orice notiune de timp. De cate ori nu te-ai uitat la ceas si ai remarcat ca s-a facut seara fara sa iti dai seama cand si fara sa termini taskurile pentru ziua respectiva?

De aceea, daca ai posibilitatea sa cumperi din magazine de biciclete online, nu sta pe ganduri! Este cea mai practica varianta pe care o ai. Daca nu ai mai pedalat niciodata si nu stii de unde sa incepi cautarea, dar nu ai timp nici sa mergi intr-un showroom, asigura-te ca magazinul virtual de biciclete de unde vrei sa cumperi iti ofera posibilitatea sa returnezi produsele. De exemplu, la magazinul de biciclete Veloteca, poti returna produsele in 14 zile calendaristice. Desigur, produsele trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost receptionate. Nu pot face obiectul returului produsele care prezinta urme de utilizare, care nu au toate accesoriile si etichetele intacte si nici cele care nu sunt prezentate impreuna cu toate documentele care le-au insotit: factura (se va prezenta in copie), chitanta de la curier (se va prezenta in copie), certificat de garantie, manual de utilizare (daca exista).

Tu ce parere ai? Imbratisezi shoppingul online sau preferi varianta clasica? Vei achizitiona produse dintr-un magazin de biciclete online sau vei vizita showroomul pentru mai multe sfaturi din partea profesionistilor? Oricare ar fi alegerea ta, esti aplaudat ca alegi pedalatul ca stil de viata!

Alte Articole de 1 :

ecomunicate

Cum creez un CV original

CV-ul dvs. este prima impresie pe care o au angajatorii despre dvs. De aceea este atat de important sa arati rapid de ce esti un candidat de top pentru rolul...

acr30_125_ron_cu_brad_batoane_scortisoara_conuri_globuri.

Cum sa decorezi casa anul acesta: ghid pas cu pas

Nu doar bradul de Craciun si masa din sufragerie merita o atingere magica in acest an. Si restul casei trebuie imbracat in culorile si accesoriile specifice acestei sarbatori de sfarsit...