Caută un salon de înfrumusețare și programează-te online, prin Stailer!

În zilele noastre, programarea la salon nu mai este deloc un lux, ci o necesitate. Schimbările de look, pensatul, întreținerea corporală, manichiura sau pedichiura sunt doar câteva dintre serviciile care nu pot fi efectuate acasă. Chiar și așa, dacă nu apelezi la un specialist în materie de hair & beauty s-ar putea să fii foarte dezamăgit de aceste servicii. Așadar, caută pe cel mai bun salon pentru tine și programează-te online!

Pentru a descoperi mai ușor un salon care să se potrivească nevoilor tale, intră pe stailer.ro. Platforma a fost lansată în anul 2020 și se bucură de un succes deosebit în rândul clienților, dar și a saloanelor de înfrumusețare. Dacă ești în căutarea unui salon sau a unui hairstylist la care să te programezi, îl poți găsi și te poți programa direct pe site.

Stailer vine în ajutorul tău pentru a putea alege serviciile de înfrumusețare corespunzătoare stilului tău! Platforma dispune și de aplicație, astfel încât fiecare client să poată utiliza acest serviciu de oriunde. De pe telefon, laptop, computer sau tabletă poți găsi un salon coafura sau la un salon de înfrumusețare. Intră pe site și vezi ofertele tuturor hairstyliștilor!

Inspirație pentru tine prin catalogul cu fotografii

Site-ul stailer.ro dispune de o secțiune dedicată lucrărilor saloanelor înscrise pe platformă. Catalogul cu inspirație cuprinde fotografii cu diverse servicii de înfrumusețare prestate de saloanele deja existente. Vei putea alege chiar de acolo un serviciu sau un anume hairstylist, apoi să te programezi doar apăsând click pe fotografie.

Catalogul cu inspirație îți oferă șansa de a găsi serviciul sau salonul care ți se potrivește ție. Dacă îți dorești să mergi la salon, însă nu știi pentru care culoare de păr să optezi sau pentru care model de manichiură, consultă această secțiune!

În cazul în care dorești doar să descoperi platforma Stailer, poți naviga oricât dorești pentru a-i vedea beneficiile. Pentru un nivel de confort mai ridicat, testeaza aplicatia Stailer și vezi cum poți face o programare la un salon din zona ta!

Caută un salon de beauty și programează-te online!

Atât pe aplicație, cât și pe site ai posibilitatea de a căuta saloane de înfrumusețare fie în funcție de oraș, fie în funcție de serviciul dorit. Tot ce trebuie să faci este să selectezi de pe prima pagină a site-ului genul tău, serviciul de care ai nevoie, locația, data și ora la care dorești programarea.

După ce ai selectat toate aceste detalii, Stailer va afișa o listă completă cu toți hairstyliștii și saloanele disponibile. Despre fiecare salon sau hairstylist în parte poți vizualiza detalii importante referitoare la preț, la modul în care lucrează hairstylistul, recenzii ale altor clienți, zona exactă și multe altele.

În funcție de aceste informații vei putea alege mai ușor salonul la care să te programezi. Rezervarea locului se face în doar câteva minute, fără să fie necesar să te deplasezi la salon sau să apelezi telefonic recepția. După ce s-a efectuat programarea, hairstylistul va fi informat despre aceasta.

 

 

Contact: support@stailer.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte articole de Shunemar:

Un somn de calitate este esențial pentru starea ta generală de bine. Atunci când nu te odihnești cum trebuie, ești nu doar moleșit și lipsit de energie, dar devii și mai iritabil, mai nervos. Pentru a te asigura că te bucuri în fiecare noapte de acele ore de s
Urmează să participi la o nuntă? Deși poți să mergi îmbrăcat așa cum dorești la un eveniment special, există niște recomandări de care poți ține cont, astfel încât să nu atragi priviri dezaprobatoare.
În zilele noastre, programarea la salon nu mai este deloc un lux, ci o necesitate. Schimbările de look, pensatul, întreținerea corporală, manichiura sau pedichiura sunt doar câteva dintre serviciile care nu pot fi efectuate acasă.
Bucataria, inima locuintei, necesita o utilare completa pentru a-si putea indeplini functiunile. Blatul de bucatarie este zona centrala a camerei, dar si locul in care iau nastere ideile culinare si in care ingredientele conlucreaza spre a rezulta cele mai spe
Casele pe pământ, cu grădini verzi și gazon îngrijit, reprezintă nu doar un ideal, ci și o răspundere destul de mare. Grădina presupune devotament și grijă, dar și o pasiune specială pentru frumos.