Ce inseamna sa fii elev in clasa a VII-a

elev in clasa a vii a

Elevul de clasa a VII-a este capabil sa se concentreze mai mult asupra dezvoltarii abilitatilor pe care le-a dobandit in anii precedenti de studiu. Pana in clasa a VII-a, elevul ar trebui sa se familiarizeze deja cu un stil de studiu mai complex, prin urmare, este de asteptat sa lucreze mai independent si sa-si organizeze timpul si programul cu mai putine indrumari. In general, in clasa a VII-a, elevul isi dezvolta abilitatile pe care le-a invatat in clasa a VI-a, citind si scriind texte si eseuri mai lungi, folosind un limbaj si strategii mai sofisticate in scrierea lor. El studiaza acum carti clasa 7 si subiecte mai complexe, invata concepte si rezolva probleme matematice mai grele. Clasa a 7-a este foarte importanta pentru elev, deoarece il pregateste pentru clasa a VIII-a, cand isi va cimenta si dezvolta abilitatile, asigurandu-i in cele din urma succesul in liceu.

Lectura pentru clasa a VII-a

Elevul isi aprofundeaza capacitatea de a analiza textele pe care le-a citit din manuale scolare clasa 7. In mod specific, elevul de clasa a 7-a invata sa examineze mai atent textele, si sa foloseasca detalii din text pentru a dezvolta idei, pentru a analiza si pentru a trage concluzii. Elevul este capabil sa compare mai multe texte din manuale clasa 7 scrise de diferiti autori despre acelasi subiect, si sa determine modul in care perspectivele lor diferite sunt prezentate.

Ce scrie elevul in clasa a VII-a

La fel ca munca pe care o desfasoara in lectura, elevul de clasa a 7-a isi aprofundeaza abilitatile de scriere folosind analiza, acordand o atentie deosebita detaliilor si oferind motive, dovezi si exemple pentru ideile pe care le exprima. Elevul de clasa a VII-a scrie o varietate de genuri, inclusiv piese informative, opinii si naratiuni, si completeaza sarcini de scris, atat pe termen scurt cat si pe termen lung. De asemenea, el acorda o atentie deosebita cercetarii, si este incurajat sa realizeze proiecte bazandu-se pe cercetare independenta, folosind in special resursele digitale.

Elevul de clasa a 7-a ar trebui sa realizeze lucrari mai complexe, care sa contina citate din mai multe surse. Elevul trebuie sa invete sa citeze surse si sa construiasca o bibliografie. De asemenea, el trebuie sa scrie argumente bine documentate si sustinute de fapte, intr-un format clar si logic.

Matematica pentru un elev de clasa a 7-a

In clasa a VII-a, elevul se concentreaza pe multimea numerelor rationale, multimea numerelor reale, calculul algebric si ecuatii si inecuatii. Elevul rezolva, de asemenea, ecuatii mai complexe, in mai multe etape, care folosesc numere rationale si care includ numere negative. Subiectele geometrice includ clasificarea unghiurilor si triunghiurilor.

Tehnologie

Elevul de clasa a 7-a ar trebui sa utilizeze tehnologia ca metoda de invatare. El ar trebui sa fie capabil sa tasteze rapid, si sa inteleaga bine normele de siguranta online si legile privind drepturile de autor. Pe langa utilizarea standard a textului si a aplicatiilor cu foi de calcul, elevul ar trebui sa invete sa utilizeze instrumente pentru colectarea datelor si efectuarea de sondaje. De asemenea, el trebuie sa invete sa-si publice munca folosind formate precum bloguri sau site-uri de partajare video.

Alte Articole de 1 :

shutterstock_628217936

Imprimante Canon inkjet VS imprimante Epson inkjet

Nu este nicio îndoială că atât Epson cât şi Canon sunt producători de imprimante de calitate. Acestea sunt brandurile de top de pe piaţa echipamentelor de birou pentru tipărirea digitală...

image1ofnoiofertedelocuridemuncaprinmynextjob

Noi oferte de locuri de muncă prin MyNextJob

Pentru a veni în ajutorul românilor care își caută locuri de muncă în țară sau în străinătate, site-ul MyNextJob listează oferte variate. Metoda de căutare și de rafinare a rezultatelor...