Ce sunt ochelarii de gaming si cum te pot ajuta

Ochelarii de gaming sau ochelarii de protectie pentru calculator sunt produsele ideale pentru persoanele care petrec zilnic, ore in sir in fata monitorului/laptopului sau a oricarui device cu ecran digital. Cel mai important beneficiu al acestor ochelari de gaming este acela ca sunt capabili sa neutralizeze lumina albastra emisa de ecranele digitale.

Lumina albastra emisa de ecranele digitale

Acesta lumina albastra se gasesti si in mod natural, de la soare. Cea mai mare problema cu acesta lumina este data de faptul ca ea patrunde cu usurinta prin retina si cornee, iar expunerea indelungata la acest tip de lumina poate cauza afectiuni oftalmologice severe.

Multe persoane, pe termen scurt, resimt lumina albastra ca o oboseala oculara, ca o incordare a muschiului ocular, ca o durere usoara de cap sau ca o slaba capacitate de focalizare. Aceste afectiuni poti fi resimtite chiar si dupa cateva ore de utilizarea a calculatorului.

Alte beneficii ale ochelarilor de gaming

Pe langa principalul beneficiu de blocare a luminii albastre, aceste modele de ochelari de gaming sunt create in asa fel incat sa indeplineasca cerintele gamerilor. Una dintre acestea este aceea de a permite purtarea unei perechi de ochelari de gaming impreuna cu o pereche de casti audio. In acest sens, exista firme care vand ochelari de gaming care au ramele realizate dintr-un metal foarte flexibil, care se pliaza perfect pe forma fetei, ce faciliteaza purtarea concomitenta a ochelarilor de gaming impreuna cu castile audio.

Un al beneficiu important este dat de rama ochelarilor de gaming, asa cum spunea mai sus, rama este realizata dintr-un metal flexibil, dar si foarte usor. Greutatea medie a unor ochelari de gaming este de 22-25 de grame. Cu o astfel de greutate mica, ochelarii de gaming pot fi purtati cu usurinta si de persoanele mai sensibile, fara a crea vreun disconfort considerabile.

De unde iti cumperi ochelari de gaming din Romania ?

Acesta este o intrebare pe care si-o pun tot mai multe persoane din lumea gaming-ului. Intr-adevar, nu exista multe optiuni la noi in tara, insa, printre acestea o gasim pe cea mai buna, ochelarii de gaming de la Gunnar. Acesta este un brand foarte cunoscut peste hotare si mai ales in lumea internationala a gaming-ului. Acestia au creat ochelari de gaming chiar si in parteneriat cu Razer, dar si cu alte jocuri iconice ale momentului, precum Tom Clancy’s the Division 2 sau Assassin’s Creed Odyssey.

Toate modelele de ochelari de gaming Gunnar, pot fi cumparate chiar de importatorul direct, prin intermediul magazinului online, www.gunnars.ro.

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie: ochelari gaming, ochelari de gaming, ochelari gaming gunnnar, ochelari gaming razer

Alte Articole de 691 :