Cel mai bun mod de a cauta un profesionist pentru proiectele tale

Majoritatea lucrurilor s-au schimbat in ultimii 10 ani, dar felul in care cautam de exmplu un instalator, a ramas acelasi de peste doua decenii. Chiar daca inainte foloseam Pagini Aurii, iar acum Google, procesul nu s-a schimbat.

De exemplu cand cauti un instalator pe Google: intri pe primul site, citesti cateva minute informatiile disponibile, apoi suni. Ii explici instalatorului de ce serviciu ai nevoie. Instalatorul iti spune un pret, ii multumesti apoi inchizi. Vrei sa ceri si alte oferte, asa ca intri si pe urmatorul website. Sa spunem ca umatorul instalator nu raspunde, apoi al 3-lea. Dupa ce ii explici de ce l-ai sunat, spune ca nu poate sa te ajute cand ai vrea tu. Trebuie sa suni mai departe, pana primesti macar 3 oferte, astfel incat sa te asiguri ca nu vei plati prea mult pentru serviciul dorit. Deja ai pierdut peste 30 de minute si te-ai plictisit sa explici de fiecare data aceleasi lucruri.

Salveaza timp si bani cu cere5.ro

Cere5.ro schimba modul in care cauti profesionisti si primesti oferte. Pe CR5 e simplu: completezi un formular scurt, care te ghideaza pas cu pas, astfel incat le vei da profesionistilor informatiile de care au nevoie pentru o oferta corecta. Iti ia mai putin de 3 minute sa completezi formularul. Noi il trimitem automat tuturor firmelor din zona ta, iar in general, in mai putin de 24 de ore vei primi 5 oferte. Ofertele contin pretul pentru serviciile prestate dar si alte detalii suplimentare, cum ar fi garantie, produse folosite etc. Ofertele vor fi salvate in contul tau CR5 si vor fi una langa alta. Iti va fi foarte usor sa le compari. Mai mult decat atat, raman salvate in contul tau, in caz ca vei avea nevoie de ele pe viitor. Marele avantaj este ca poti sa ceri oferte la orice ora, nu doar intre 9 si 17, cand in general esti la munca si poate numai de asta nu ai timp. Mai mult decat atat, pe CR5 ai terminat in 3 minute, nu ai nevoie de jumatate de ora de stat la telefon iar daca faci asta de la munca, seful tau nu se va uita la tine urat ca pierzi prea mult timp pe telefoane.

Datele tale de contact sunt in siguranta cu noi

Atunci cand suni o firma, automat numarul tau de telefon ramane in baza lor de date. La fel, daca le trimiti un e-mail, adresa ta va ramane la ei si va putea fi folosita pe viitor pentru reclame nadorite, sau chiar vanduta catre terte firme. Cere5.ro nu transmite datele tale de contact profesionistilor. Doar in momentul in care ai ales o oferta si vei contacta firma castigatoare, firma va afla numarul tau de telefon sau adresa ta de e-mail.

Servicii pentru firme: Protectia muncii si creare site-uri

In prima etapa am lansat pe platfoma servicii de protectia muncii (SSM PSI) si web design (creare site-uri, optimizare, promovare online) si avem in plan sa lansam din ce in ce mai multe servicii in fiecare luna. Asa ca, intrati pe cere5 atunci cand aveti nevoie de un serviciu.

Cauta inteligent, nu mult. Salveaza timp si bani cu cere5.ro.

Telefon: 0770.713.266
Website: https://cere5.ro

Alte Articole de 865 :

REDOWL – Pictura pe Lemn Decupat

RedOwl este primul atelier ce construieste o oferta pe laturile acestui concept. Lemnul este prelucrat exclusiv de noi si pregatit spre a fi imbogatit prin pict

Red Owl Woodcraft

De 2 ani si ceva, sunt antreprenor, mester si artist amator, full time job la RedOwl, alaturi de colegul meu – aici prelucram lemnul si executam Pictura pe Lemn