Cele 5 perechi de pantaloni pe care orice bărbat ar trebui să le aibă

pantaloni bărbați

Având în vedere faptul că bărbați, pentru a îmbrăca partea de jos a corpului, trebuie să se rezume la pantaloni, am decis să facem o analiză a acestora și să vedem care sunt acele perechi de pantaloni pe care orice bărbat ar trebui să le aibă pentru a putea să se prezinte în orice context și să nu se facă de rușine. Chiar dacă pare simplu, sunt câteva indicații pe care ar trebui să le urmați, câteva instrucțiuni pe care ar trebui să le citiți. S-ar putea să vă surprindă unele aspecte ale pantalonilor despre care vom vorbi în cele ce urmează. Oricum, acum este cel mai bun moment să vă actualizați cunoștințele, chiar și în privința modei.

Bine, fie, poate expresia „să se facă de rușine” e prea puternică. Până la urmă sunt foarte multe tendințe pe care, dacă le urmezi, ai putea foarte ușor să mergi îmbrăcat oricum oriunde. Și, este adevărat, este la latitudinea fiecărui bărbat să aleagă cu ce se îmbracă (asta dacă nu are lângă el o femeie care știe mereu ce e mai bine și s-a obișnuit să găsească totul mură în gură, pregătit). Și aveți dreptate, dar atunci când trebuie să ținem cont și de anumite conduite și dress-code-uri, trebuie să știm că avem în garderobă din ce alege și putem să facem diferența între stiluri și ceea ce ne este permis.

În această perioadă, când nu putem să ne plimbăm prin magazine în căutare de elemente de îmbrăcăminte, unde putem asculta oricând de sfaturile vânzătorilor (consultanților) pricepuți, trebuie să ne rezumăm la magazinele online de îmbrăcăminte, caz în care trebuie să ne bazăm doar pe cunoștințele sau instinctul nostru. Însă dacă nimerim într-un magazin foarte bine aprovizionat, cu produse de calitate, cum este Bolf, putem, liniștiți, să spunem că totul va fi bine, pentru că aici vom găsi absolut tot ce avem nevoie și chiar mai mult.

Revenind la ce v-am promis, cele 5 tipuri de pantaloni de care orice bărbat are nevoie sunt următoarele:

  1. Pantaloni sport – orice bărbat, fie că este genul care face sport fie că nu, are nevoie de cel puțin două perechi de pantaloni sport. Aceștia pot fi purtați în casă, cum este cazul acestei perioade în care fiecare trebuie să rămână cât mai mult timp în casă, dar sigur vor fi purtați la ieșirile la iarbă verde sau în natură, unde nu putem să ne prezentăm altfel. Nici pantofii nu pot fi decât sport, dacă nu vrem să părem de pe altă lume.
  2. Joggers – sunt acei pantaloni dintr-un material cu ținută mult mai clasică, din bumbac, dar care au elastic și sunt strânși pe picior în jurul gleznei. Asta îi scoate din zona de smart-casual și ne dă posibilitatea să îi purtăm în aproape orice context, mai puțin cel sport. Nu vom apela la o astfel de pereche de pantaloni pentru stat în casă, pentru că nu sunt la fel de comozi ca și cei sport, și nici pe munte nu vom urca cu ei, chiar dacă avem în picioare pantofi sport.
  3. Blugi – sunt mult prea cunoscuți ca să îi mai dezbatem, dar trebuie să subliniem că aceștia nu sunt potriviți, la fel ca joggerii, atunci când avem nevoie de ceva foarte lejer, care să ne permită să facem mișcare din plin. Într-adevăr, sunt foarte versatili, și merg până în zona de smart-casual împreună cu o cămașă și un sacou neelegant, în culoarea potrivită și fără acele rupturi pe care toată lumea le preferă.
  4. Pantaloni chino – sunt realizați din același material ca și joggerii, unul cu ținută foarte bună, din bumbac, dar aceștia se pretează doar la ținute casual, smart-casual și chiar office.
  5. Pantalonii eleganți – aceștia pot fi realizați dintr-o stofă fie mai subțire fie mai rigidă, dar de cele mai multe ori sunt realizați la dungă și nu pot fi purtați decât în situații oficiale, când se cere un anumit dress-code.

Acestea fiind spuse, trebuie să știți foarte bine care sunt pantalonii care se potrivesc la fiecare ocazie în care trebuie să fiți prezenți. Niciun ochi critic nu va trece cu vederea derapaje în acest sens.

Alte Articole de 1 :

shutterstock_628217936

Imprimante Canon inkjet VS imprimante Epson inkjet

Nu este nicio îndoială că atât Epson cât şi Canon sunt producători de imprimante de calitate. Acestea sunt brandurile de top de pe piaţa echipamentelor de birou pentru tipărirea digitală...

image1ofnoiofertedelocuridemuncaprinmynextjob

Noi oferte de locuri de muncă prin MyNextJob

Pentru a veni în ajutorul românilor care își caută locuri de muncă în țară sau în străinătate, site-ul MyNextJob listează oferte variate. Metoda de căutare și de rafinare a rezultatelor...