Cele mai bune rase de caini de vanatoare

Daca practici sportul de vanatoare atunci un caine ti-ar fi mai mult decat util. Oamenii si cainii au vanat impreuna inca din cele mai vechi timpuri.

Iata care sunt cainii perfecti pentru vanatoare

Labradorul Retriever

Este un caine popular, loial, energic si rezista cu brio la temperaturile scazute. Poate inota cu usurinta in ape reci drept urmare este cainele perfect pe care sa il iei cu tine atunci cand mergi la vanatoare. Potrivit https://rasedecaini.ro/fug-dupa-prada/ labradorii sunt considerati foarte buni in vanarea ratelor.

Beagle

Este un caine adulmecator care are o voce puternica si un simt al mirosului foarte dezvoltat. Este o rasa care se poate folosi de minune in vanatoarea iepurilor. Beagle este un animal de companie perfect pentru orice tip de familie.  Este un caine jucaus care se va acomoda de minune cu copii.

Pointer

Este un caine de vanatoare de pasari perfect pentru tine. Pointer-ul este una dintre cele mai vechi rase de caini, acestia exista cam din anul 1600 si este perfect pentru vanat.  Este rezistent atat la caldura cat si la temperaturi umede.

Pointer-ul este cainele pe care il poti lua cu tine atunci cand pleci la vanatoare.

Springer Spaniel englez

Este un caine foarte bun pentru vanatul pasarilor, este bun la urmarirea acestora si are abilitati de recuperare magnifice. Datorita dimensiunilor sale mici poate patrunde prin cele mai stramte locuri.  Este un caine pe care te poti baza si care te va ajuta sa ajungi acasa cu prada pe care o doresti.

Chesapeake Bay Retriver

Este un caine atletic care este foarte loial stapanilor sai. Se poate adapta cu usurinta la apa rece deoarece blana lui groasa il protejeaza in fata temperaturilor scazute.  Este un caine activ si este foarte loial familiei sale.

Bluetick Coonhound

Este un caine adulmecator care incolteste orice vietate gaseste. Bluetick Coonhound este energic si are un simt al mirosului foarte dezvoltat. In plus este galagios atunci cand urmareste animalele. Este perfect pentru familiile active .

Setter irlandez

Este recunoscut pentru blana sa roscata si pentru agilitatea de care da dovada. Este un caine dur, robust , harnic si determinat. Aceasta rasa este afectuoasa si se poate obisnui in orice tip de familie.

Alte Articole de 900 :