Cele mai frumoase locuri din Romania

Iti plac vacantele? Adori sa pleci cu masina intr-un mic concediu ori de cate ori ai ocazia? Pentru asta trebuie sa stii foarte bine harta rutiera a Romaniei si sa stii care sunt drumurile si scurtaturile pentru a putea ajunge in locul mult dorit. Acceseaza https://www.i-drpciv.ro/harta-rutiera-romania-lumii/ pentru a vedea care este cel mai bun drum pe care poti merge.

Romania este o tara frumoasa pe care trebuie sa o vizitezi oricand ai putin timp liber. Incearca sa vezi cat mai multe orase si cat mai multe atractii turistice.

   Cele mai interesante atractii turistice

Viscri, judetul Brasov

Viscri nu o sa inceteze niciodata sa te surprinda. Este un loc atat de linistit dar atat de populat de oameni. Este un loc conservat in medievalitate si care a reusit sa isi pastreze curzimea de-a lungul timpului. Poti petrece aici cateva clipe de poveste si poti dormi in casele localnicilor in plus poti gusta din mancarea lor traditionala.

Manastirea Voronet, Gura Humorului, Suceava

Bucovina este o zona pe care nu trebuie sa o scapi din vedere. Aici este locul perfect unde tehnologia se impleteste cu traditia si istoria.  Aici oamenii sunt asa cum vezi numai in basme.

Manastirea Voronet este un loc in care te poti ruga ore in sir si unde vei simti mai buna si mai credincioasa.

Cascada Cailor, Muntii Rodnei

Cascada Cailor este foarte aproape de statiunea Borsa. Aceasta cascada este cea mai intinsa cascada de la teritoriul Romaniei, mai exact are 90 de metri. In aceasta minunata zona vei auzi doar linistea apei si te vei bucura de un loc de poveste.

Delta Dunarii

Delta Dunarii este locul in care te vei putea bucura de pelicani si de nuferi la orice ora din zi.  Este locul in care te poti deconecta si in care te poti bucura de cateva momente de liniste.

Transfagarasan

Transfagarasan este un loc in care te poti bucura de cei mai inalti multi ai Fagarasului. Este un drum salbatic care se imbina perfect cu soseaua. Te vei bucura de cateva ore pline de relaxare in care sa conteze doar linistea si peisajele de-a dreptul sublime care iti vor iesi in cale.

Avem o tara frumoasa de care ar trebui sa ne bucuram cat mai mult.

Alte Articole de 900 :