Cele mai potrivite genuri muzicale pentru o nunta

De fapt, muzica live aduce o atingere festiva si magica greu de egalat, indiferent de evenimentul sarbatorit. O formatie de nunti cu experienta si repertoriu diversificat poate oferi cu succes programe muzicale variate, spre multumirea tuturor celor care participa la acest eveniment major.

Urmatoarele genuri muzicale pot fi luate in considerare pentru nunta:

  1. Muzica potrivita pentru ceremonie

Muzica clasica. Acest gen muzical este foarte potrivit in timpul ceremoniei de casatorie. Se poate opta pentru un duo, un trio, un cvartet sau un cor intreg. Totul depinde de ceea ce vor sa auda mirii in acele momente pline de emotie ale ceremoniei.

Muzica  gospel: acest tip de muzica este potrivit celor care isi doresc o ceremonie diferita, originala si, mai presus de toate, distractiva si plina de viata. Desi isi are originea in cultura afro-americana, muzica gospel este raspandita astazi pretutindeni, fiind o buna optiune pentru o nunta.

Muzica lirica. Acest tip de muzica este potrivit, de asemenea, pentru ceremonie – de astfel,  niciun alt gen muzical nu poate sa surprinda mai bine toate emotiile, decat muzica lirica. Intrarea mirilor in biserica pe un fond muzical asigurat de un solist liric care interpreteaza „Ave Maria” nu poate fi decat magnifica.

Instrumente muzicale cu coarde. Vioara, vioara electrica, viola, violoncelul sau contrabasul ascultate in timpul ceremoniei asigura o atmosfera romantica si dau o nota de solemnitate momentului.

  1. Muzica potrivita pentru petrecere

Muzica ambientala. Momentul in care sosesc invitatii si isi ocupa locurile la mese trebuie sa fie acompaniat de muzica ambientala. Acordurile lui Brian Eno au facut istorie, insa sunt la fel de incantatoare si azi, ascultate in acest moment al nuntii. Ritmul moderat al muzicii face posibil ca invitatii sa interactioneze fara probleme.

Intr-un scenariu in care mirii nu locuiesc intr-un oras mare al tarii, scopul lor este sa contracteze o trupa muzicala capabila sa ridice la dans toti invitatii. Pot sa angajeze fara probleme o formatie de nunta din Bucuresti de al carei repertoriu sunt incantati, avand in vedere ca orice trupa muzicala se poate deplasa oriunde in tara sau in strainatate pentru astfel de evenimente.

Intre genurile muzicale care reusesc cu succes sa ridice invitatii la dans, se numara si urmatoarele:

  • – Acesta este genul muzical care a castigat treptat mai multi fani. Versurile sale romantice si dansul senzual care caracterizeaza acest gen muzical nu trebuie sa lipseasca de la petrecere.
  • – Muzica peruviana. Invitatii se vor bucura cu o doza de muzica peruana: vals, huayno, muzica neagra – niciun invitat nu va rezista ritmurilor peruene.
  • – Pachanga si muzica latina. Cele mai bune optiuni pentru o petrecere nebuna, genurile perfecte care nu lasa niciun invitat la masa.
  • – Rock si Pop. Reale hituri pe ringul de dans, le vor aminti invitatilor de momente pe care le-au trait cu bucurie.
  • – Nu in ultimul rand, romanii iubesc folclorul. O nunta romaneasca fara folclor isi pierde din farmec. O formatie precum „Bordianu Band” stie sa anime petrecerea cu hore, sarbe si alte melodii folclorice care ii vor incanta pe invitati.

DATE DE CONTACT

Website: https://www.bordianuband.ro/
Cuvinte cheie: formatie nunta, formatie, formatie de nunti

Alte Articole de 210 :

eczema atopica

Care sunt semnele eczemei atopice

Eczema atopica (dermatita atopica) este cea mai comuna forma de eczema, o afectiune care se manifesta prin mancarimi, piele rosie, uscata si crapata.