Comanda online nisip kinetic ieftin de calitate și super seturi Disney pentru pictura cu nisip colorat

YKO-15-2

Cauți idei de activități pentru copii, ușor de realizat acasă? Seturi creative copii pentru acasă, inovative, cu personaje Disney și alte atracții, sunt disponibile în magazinul online HappyArt.ro! Profită de reducerile din această perioadă și comandă nisip kinetic ieftin, de foarte bună calitate, care poate fi folosit timp foarte îndelungat! La promoție cu super discount sunt și seturile de pictură cu nisip colorat, cea mai nouă și mai wow invenție din ultima perioadă, dedicată copiilor de toate vârstele.

Trendul cu nisip kinetic este evident de mulți ani, dar acum noul trend pare să fie cel legat de pictura cu nisip colorat. Nu mai este nevoie să trimiți copilul la centre de activități unde costul unei sesiuni de pictură cu nisip colorat ar fi destul de ridicat. Poți comanda pentru acasă astfel de seturi creative, pictura cu nisip colorat este foarte accesibilă!

HappyArt.ro propune seturi din cele mai recente game cu licență Disney și multe alte variante cu personaje din povești, animale, plante etc. Există chiar și seturi de pictură cu nisip colorat pentru copii mai mari, pentru adolescenți și pentru adulți (activitate ideală antistres, creativă, relaxantă și stimulantă în același timp).

De ce să cumperi online seturi creative pentru copii? Este simplu, plăcut și foarte convenabil! Alegi dintr-o mare varietate de produse și te orientezi spre articolele de foarte bună calitate. La HappyArt.ro, toate seturile de nisip kinetic și cele pentru pictură cu nisip colorat sunt originale, de la producători de top la nivel internațional, și totuși cu un raport calitate / preț atât de atractiv pentru clienți. Vei avea acasă propriul centru de activități creative pentru copii!

Plata produselor comandate pe www.happyart.ro se poate face la livrare (ramburs) sau online, cu cardul, fără comision, printr-un sistem securizat. Produsele sunt expediate rapid, din stocul propriu, prin intermediul serviciilor de curierat, la nivel național.

Printre cele mai noi produse introduse în magazinul online mai sus menționat se remarcă setul de pictură cu nisip colorat Vacanța de vară, set creativ care conține o planșă 23,5 x 33 cm, 22 tuburi nisip multicolor, o pensetă, o folie protecție. Acest set are mențiunea „pentru 10 – 99 ani”, ceea ce indică faptul că este un set mai complex, potrivit pentru copii mai mari și pentru adulți. Este necesară atenție sporită și răbdare pentru a colora corect toate detaliile. La momentul scrierii acestui articol, setul avea o reducere consistentă – preț de doar 55 de lei în loc de 85 de lei, promoție valabilă pe timp limitat și în limita stocului disponibil.

Pictura cu nisip colorat are avantajul de a fi pe de o parte o activitate care presupune această atenție la detalii și la urmarea unor instrucțiuni clare de lucru, iar pe de altă parte vorbim despre o activitate unde imaginația și simțul artistic sunt stimulate în mod activ (alegeți culorile după preferințe).

Alte Articole de 1 :

Ai nevoie de servicii grafica Hai sa vorbim!

Ai nevoie de servicii grafica? Hai sa vorbim!

Designul grafic sau servicii grafica reprezinta un proces de creatie care trebuie sa transmita un mesaj convingator si bine orientat spre publicul tinta. Contactul intre un furnizor de servicii sau...