Conditii si Termeni pe care trebuie sa le stii atunci cand doresti servicii de inchirieri auto Otopeni la aeroport

Pentru a beneficia de servicii de inchirieri auto Otopeni la aeroport, doritorii trebuie sa indeplineasca o serie de conditii usor de anticipat de catre orice sofer.  Inainte de a efectua o rezervare exista numeroase intrebari frecvente la care clientii cauta raspunsuri, iar cea legata de termeni si conditii este una din ele. De aceea, in articolul de fata am decis sa facem referire la acestea pentru ca dumneavoastra sa stiti daca intruniti toate conditiile pentru a putea contracta o masina de inchiriat in perioada urmatoare.

In fiecare zi oameni simpli sau oameni de de afaceri din tara si din strainatate calatoresc cu avionul si ajung in numeroase regiuni cum ar fi : Targu Mures, Cluj Napoca, in Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda Otopeni, aeroport Baneasa etc.

Capitala ramane din acest punct de vedere cel mai activ punct pentru inchiriere auto. Indiferent de data si ora la care ajungeti aici puteti prelua o masina de inchiriat  pentru a va continua itinerariul planificat.

Companiile de gen ofera servicii de inchirieri auto in Bucuresti si in Otopeni chiar la aeroport, pentru a veni in sprijinul clientilor care pana de curand erau nevoiti sa plateasca taxe exorbitante la taxiuri, sa astepte mult timp in statii de autobuze, sa transporte anevoios mai multe bagaje, sa piarda timpi morti in aeroport pentru identificarea celor mai bune solutii de deplasare. Dar iata in continuare ce trebuie sa faceti mai exact pentru a putea sari direct intr-o masina impecabila atunci cand calatoriti la Bucuresti si sositi pe aeroportul Henri Coanda din Otopeni.

Conditii Principale cerute de firmele de inchirieri auto Otopeni

– Prima cerinta obligatorie pentru cei care vor sa conduca un autoturism de la aeroport Otopenii, in capitala si oriunde in Romania este de a avea un permis de conducere valid, cu vechime de minim 2-3 ani.

In ceea ce priveste varsta, este obligatoriu ca solicitantul sa aiba minim 25 de ani. Aceste conditii de inchiriere trebuie indeplinite cumulativ pentru a sustine faptul ca soferul este apt, are experienta si maturitatea necesara pentru a intelege si respecta toate responsabilitatile stipulate intr-un contract de rent a car.

– A doua conditie se refera la modalitatea de plata. Aceasta trebuie efectuata ori inainte de preluarea autoturismului, ori in momentul livrarii masinii la aeroport.  Sunt preturi accesibile listate pentru fiecare solutie de inchiriere auto – evidentiate in plus si de numeroase avantaje cum ar fi asigurari incluse, taxa de drum, km nelimitati, sistem de navigatie, telefon mobil, scaun auto pentru copil, predare gratuita in aeroport otopeni bucuresti. Merita sa mentionam ca o contractare pe termen lung atrage automat un tarif zilnic mai mic.

– Rezervarea se va face ori direct online ori telefonic si dureaza doar cateva momente. Parcul auto al firmelor de inchiriere auto bucuresti include solutii variate de autoturisme de la cele compacte cu consum mediu economic, pana la cele mai spatioase, ideale pentru familii si masini premium (SUV, automate, cruise control).

Unde gasesti Oferte speciale pentru servicii de inchirieri auto Bucuresti Otopeni

Automobile Expert SRL este una din principalele firme de inchirieri auto din Bucuresti si va pune la dispozitie numeroase optiuni de închirieri de masini inclusiv Dacia Duster, Renault Clio, Dacia Logan, Dacia Lodgy, Vw Passat, Skoda Octavia, Chevrolet Spark si altele.

In plus aici puteti opta pentru servicii de inchirieri masini pe termen lung, cu taxele incluse, kilometri nelimitati. Tariful de inchiriere ramane convenabil pentru o categorie diversificata de soferi.

Pentru cei interesati de mai multe informatii puteti vedea datele de contact ale firmei pe site-ul www.expert-inchirieriauto.ro .

Nume: Aurelian Rotaru
Functie: General Manager
Email: contact@expert-inchirieriauto.ro
Telefon: 0722422599