Configurator online pentru lanturi port cablu

Solutiile de sistem reprezinta o tendinta majora in tehnologia conexiunilor. Sistemele de conectare complet echipate, gata de utilizat, provenite de la un singur producator, ofera o calitate ridicata si economisesc timp.

Producatorii de masini si echipamente vor gasi o gama extinsa la standul LAPP de la Motek 2018.

Solutiile oferite de LAPP acopera tot spectrul de aplicatii, de la ansambluri de cabluri personalizate pana la ansambluri de servo cabluri pentru conectarea servomotoarelor, in conformitate cu standardele producatorilor de varf si pana la sistemele de lant portcablu complet echipate cu cabluri premufate si elemente mecanice, gata de instalat. Noul configurator ÖLFLEX® CONNECT CHAIN este unul dintre cele mai importante elemente ale standului LAPP (Hala 8, Stand 8117). Acest lucru permite utilizatorilor sa configureze un lant de cablu online, cu doar cateva clicuri de mouse. In trecut, configurarea lanturilor de cabluri a fost o sarcina complexa, iar utilizatorii fara experienta puteau face greseli cu usurinta.

Configuratorul face proiectarea mult mai usoara si exclude automat toate sursele de erori.

Totul se potriveste impreuna

Configuratorul digital ÖLFLEX® CONNECT CHAIN ​​va ghideaza pas cu pas prin alegerea lantului de cablu, a cablurilor si a accesoriilor corespunzatoare. Cand configuratia este completa, clientul poate solicita o oferta individuala. In fiecare etapa a procesului de selectie, configuratorul ÖLFLEX® CONNECT CHAIN ​​asigura compatibilitatea tuturor componentelor. Un factor critic pentru lanturile de cabluri este raza minima de indoire a cablurilor. Daca acest lucru nu este luat in considerare, pot aparea disfunctionalitati si durata de viata a cablurilor este redusa. Prin urmare, raza de indoire este determinata de cablurile utilizate. Daca raza minima de indoire a cablurilor este inferioara, configuratorul genereaza un mesaj de eroare si ofera utilizatorilor alternative de cabluri potrivite pentru aplicatie.

Cablurile sunt selectate pe baza distantei de deplasare, a acceleratiei, a profilului de temperatura, a ecranului si a altor parametri. Configuratorul exclude automat cablurile care nu sunt potrivite pentru aplicatie. Daca este necesar, acesta poate sa pozitioneze separatoarele verticale si orizontale si sa se asigure ca greutatea cablurilor este distribuita uniform in lantul portcablu. In cele din urma, clientul alege daca doreste sa cumpere lantul de cablu complet asamblat de LAPP sau sa achizitioneze componente separate, cu optiunea de a avea cablurile pre-taiate la lungimea corespunzatoare.

Daca acestia aleg prima optiune, acestia au siguranta ca toate componentele vor fi asamblate folosind know-how-ul expertilor si vor fi livrate gata de utilizare – si ca nu numai componentele individuale, ci lantul complet asamblat vor fi 100% testate.

Configuratorul ÖLFLEX® CONNECT CHAIN ​​poate fi accesat aici: https://chainconfigurator.lappgroup.com/

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte articole de Victoria Ghigeanu:

Este dificil sa faci predictii, in special despre viitor - aceasta afirmatie ii este atribuita lui Niels Bohr, si Samuel Goldwyn, Mark Twain, Robert Storm Peter
Lapp a participat la SPS IPC DRIVES 2018, unde a lansat o serie de produse noi.
Cum pot transfera ratele de date in mod sigur si fiabil? Cum obtin maximum de eficienta si flexibilitate din productia mea?
Configuratorul ÖLFLEX® CONNECT CHAIN permite proiectarea rapida si usoara a sistemelor complete de lanturi portcablu.
Conectorul circular devine favoritul clientului - EPIC POWER LS1 cu sistem rapid de conectare